facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Dyrego Zoo Oslo City

Adresse: Stenersgaten 1 , Oslo 0050, NO
Telefonnummer: 22 17 32 37
By: Oslo
Rute: Stenersgaten 1
Postnummer: 0050


åpningstider

Mandag: 10:00-22:00
Tirsdag: 10:00-22:00
Onsdag: 10:00-22:00
Torsdag: 10:00-22:00
Fredag: 10:00-22:00
Lørdag: 10:00-20:00


relaterte søk: dyrego produkter, dyrebutikk oslo vest, dyrebutikk oslo sentrum, dyrebutikk byporten, dyrego kvadrat, dyrego kristiansand, dyrego sandvika, dyrego akvarium
Anmeldelser
Kjempefin og stor butikk med godt utvalg, innbydende og romslig. Jeg skulle ha fugleleker og hirsekolber til undulater, og det var overraskende høy kvalitet, som jeg ellers bare har sett på nettbutikker. Veldig god og hyggelig hjelp og service!
Jeg og min 8 år gamle datter var innom Dyrego for å se om de hadde en hamster som vi ønsket å kjøpe. Vi ble møtt på en veldig ufine måte, en ansatt tilkalte Securitas vakt med engang han så oss, jeg overhørte at den ekle ansatte mistekte, at vi var innom butikken for å begå tyveri. Utrolig diskriminerende og rasistisk holdning. Ble fysisk dårlig av hele hendelsen. En securitas vakt fulgte rundt oss heletiden, kommer aldri til handle på Dyrego i Oslo City igjen. Skam dere!
Jeg ringte de for å høre om de hadde I'd for til katten min for hun er blitt en gammel dame 18 år nå. Men de hadde ikke noe sånt og fikk beskjed om å finne en dyreklinikk men de kunne ikke hjelpe meg med å finne en så akkurat det var overraskende. Mvh.Grethe Holmberg. .
Veldig bra service her. Men de er alt for dyre på pris. Mush 10 kg boks er priset over generell markedspris. I tillegg er også alt annet utstyr/for osv dyrere her enn hos andre dyrebutikker. De ansatte er riktignok hyggelige og behjelpelige, men det hjelper lite når prisene her skiller seg betydelig ut sammenliknet med andre dyrebutikker.
Variasjon og god kvalitet. Spesielt i fugleorden
Vi var der lille juleaften og møtte på en frekkk, arrogant mann som heter anders med en nedlatende holdning. Vi hadde en klipp igjen på klippekortet. I alle andre dyrebutikker inkl. den samme butikken på Oslo city sa de så lenge det er royal canin merket og det er kjøpt i Norge og vi har kvittering så kan de føre det opp på klippekortet selv om det er kjøpt i en annen butikk. Han anders sa noe helt annent enn hans tidligere kollegaer på Oslo city har sagt. Derfor forsto vi ikke logikken i det han sa. Han mente at de andre som sa noe annent må ha misforstått. Rart at flere dyrebutikker i landet har sagt akkurat det akkurat det samme som kollegene hans i såfall.Han sto og kverulerte med et hånlig glis som om han elsket det, og snudde det om til at jeg snakket ufint til han og lekte offer etterpå. Jeg svarte at nei jeg syns han var ufin først. Han hadde en provoserende dårlig attitude fra start av. Om de ikke kan kundeservice eller liker jobben sin burde de allikevel ikke snakke nedlatende til kunden. Man kommer dit for å kjøpe dyremat ikke for å bli møtt med en frekk, arrogant, nedlatende holdning og forlange at kunden skal godta det. Styr unna!
En av favorittbutikkene til den lille valpen min. Her ha de alt fra fisk i tank og fugler i bur, til hunde-øl på glass eller boks! Denne er hunden min også veldig glad i, og i stede for å bli full så tvinger han oss ut på tur!
Synes de mistet meg som en god kunde, på grunn av hvordan de behandlet meg på den måten som i dag, en ikke særlig hyggelig opplevelse, både for meg og min valp. Valpen min ble bitt til mye blod i butikken av en eldre hund, og valpen har skjelvet hele veien hjem, han ansatte mener at valpen min bare hadde mistet en tann og han ikke var redd og ikke trenger trøst.... isteden trøstet den ansatte den eldre hunden, av en norsk eier! Dessuten, han mannlige ansatte virker dårlig fagopplært, det ser ut som de ansatte ikke er enige i hundefór, i går sa den ene damen til meg at de ikke har den type av fór til valper, kun til voksne hunder. Men så i dag så prøvde han mannlige ansatte å gi akurrat denne type fór til meg, når jeg forteller at det er til de voksne hundene, så sa han at det går bra til valp. Hvorfor de sier forskjellig vet jeg ikke, i så fall, en av dem tar ikke ansvar med det de forteller til kunder.
Spennende og innholdsrik butikk. Noe uoversiktlig og trang. Ellers som turist litt praktisk å finne.
Helt ålreit utvalg, litt stive priser. Hundedelen er bra, akvarium kunne vært bedre. Ofte døde fisk i akvarier og har hørt noen rare råd bli gitt til kunder. Ellers veldig hyggelig personale!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Dyrego Zoo Oslo City.

Oslo dyrebutikker

åpningstider, plassering. Stenersgaten 1 kart bykart, satellitt visning. Dyrego Zoo Oslo City adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Dyrego Zoo Oslo City. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Dyrego Zoo Oslo City med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Hundehuset Hundehuset 267 meter Butikk med fór og utstyr til hund og katt i Oslo rett bak Oslo Spektrum.
Buddy Buddy 272 meter
St. Hanshaugen Hund & Katt St. Hanshaugen Hund & Katt 1 km Din lokale dyrebutikk på St.Hanshaugen
Hundehjørnet Hundehjørnet 1 km Alltid god service og hyggelige ansatte.
Musti Musti 2 km Vi er en del av Musti ja Mirri – Nordens største dyrebutikk-kjede med 230 butikker i ...
Naranja Vestkanttorget Naranja Vestkanttorget 2 km Et koselig marked, passe stort til at du ikke mister helt oversikten. Tar du deg god ...
Dyresjappa Dyresjappa 3 km Her har de merker på fôr som flere andre butikker ikke fører. Høy kvalitet på fôret. ...
Aquarium Majorstua Zoo Aquarium Majorstua Zoo 3 km Mange spennende dyr, og alle var utstilt slik at man så de. Men det var liten plass,o...
Buster Zoo Buster Zoo 3 km
Evidensia Volvat Dyreklinikk Evidensia Volvat Dyreklinikk 5 km Veldig uhyggelig pers i resepsjon som jeg tror hadde ansvar for butikken som påpekte ...
Acela Hund og Katt Acela Hund og Katt 5 km Hyggelig og hjelpsom betjening
Linderud senters akvarium Linderud senters akvarium 6 km Veldig hyggelig og koselig senter med en god del butikker. Service er som regel greit...
Aquarium Aquarium 7 km
Din Beste Venn Din Beste Venn 8 km Fin butikk med godt utvalg og hyggelig betjening
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler