facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Dyrekommunikasjon

Dyrekommunikasjon

Info

Mange dyr treng ei stemme for å kunne kommunisere med eigaren sin. Og vi som eig dyra har behov for å få info om korleis dyret har det i kvardagen. Problem kan løysast lettare dersom ein veit kva som er gale.
Her kan ein dyretolk vere til hjelp.

Historie

Eg er dyretolk med lisens frå Flammehuset (www.flammehuset.com), bestått eksamen i september 2012. Mange dyr har kommunisert med meg etterkvart, og det er alltid ei ære å få lov å møte dei.
Dyra formidlar følelsar, tankar, opplevelsar, og ikkje minst formidlar dei korleis dei har det i forhold til eigaren sin. Som regel har dei beskjedar til eigar om korleis vedkommande bør gjere endringar for at både to- og firføttingar skal få det så bra som mogeleg.
Eg opplever dyra som våre hjelparar med større innsikt i livskunst enn kva vi menneska har.
Ofte kjem det info frå dyret får som gir meg bakoversveis og som kan vere vanskeleg for eigar å fordøye, men eg tenkjer at eigar alltid får det han eller ho har bruk for.
Som dyretolk har eg eit etisk ansvar i forhold til teieplikt, og eg tek aldri kontakt med eit dyr utan eigars tillatelse.
Prisen på ei tolking er 800 kr, og det inkluderer samtale i etterkant pluss oppfølging i form av ny kontakt med dyret.

Adresse: Hestvik, 6983 Kvammen, Sogn Og Fjordane, Norway
Telefonnummer: 97165746
on.iparet-kivtseh@dua
By: Kvammen
Rute: Hestvik
Postnummer: 6983



relaterte søk: dyrekommunikasjon kurs, dyretolk utdanning, dyretolk gratis, dyretolk horten, dyretolk hund, dyretolker i norge, dyretolking
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Dyrekommunikasjon.

Kvammen kjæledyrtjenester

åpningstider, plassering. Hestvik kart bykart, satellitt visning. Dyrekommunikasjon adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Dyrekommunikasjon. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Dyrekommunikasjon med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler