facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for E18 Ørje-Vinterbro, Statens vegvesen

E18 Ørje-Vinterbro, Statens vegvesen

Info

Oppdateringer og informasjon fra Vegvesenets utbyggingsprosjekt E18 Ørje-Vinterbro.

Historie

E18 gjennom Østfold er en av hovedferdselsårene mellom Norge og Sverige, og inngår i "det nordiske triangel" mellom Oslo, Stockholm og København. Opp mot 25% av all godstransport på veg mellom Norge og utlandet går over E18. Vegen betjener også størsteparten av person- og godstransport til og fra indre Østfold.

Nasjonal transportplan 2002-2011 som ble lagt fram i Stortingsmelding 46 (1999-2000) konkretiserte flere mål og satsingsområder gjeldende for E18 gjennom Østfold; mellom annet ble det fremmet en visjon om at det ikke skal forekomme ulykker med drepte eller hardt skadde.

Hovedmålene ved utbyggingen av E18 Ørje-Vinterbro er:

- Økt trafikksikkerhet, spesielt en nedgang i de mange alvorlige møteulykkene.

- Økt fremkommelighet gjennom større kapasitet.

- Å lede tung- og gjennomfartstrafikken ledes utenom byer og tettsteder. Slik unngår man også at denne trafikken havner i konflikt med lokaltrafikken.

Adresse: Hobølveien 74, 1825 Tomter
By: Tomter
Rute: Hobølveien 74
Postnummer: 1825



relaterte søk: e18 ørje stengt, e18 ås, e18 retvet vinterbro, knapstad retvet, e18 ørje riksgrensen, statens vegvesen vegprosjekter e6, e18 akershus, e18 utbygging telemark
Anmeldelser
Episk thriller, gleder meg til oppfølgeren
Jeg å vil være local guide
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler