facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for E18 Varebilsenter AS

"Verksted inntil 7500kgPeriodisk kontrollFartskriverVarsel lysSortimoInnredningAlkolåsADRBakløfterPåbyggerAlåsDrægerIsoleringOnspotMinibussSkapbilBilverksted"
Adresse: 2 Elgtrekket, 1820 Spydeberg
Telefonnummer: +4794830009
By: Spydeberg
Rute: 2 Elgtrekket
Postnummer: 1820


Anmeldelser
Hvis dere skal ha reparert bilen deres, så må dere ta kontakt med E-18 Varebilsenter. Dem som jobber der, gjør en meget fin jobb. Jeg var der borte for noen dager siden og spurte om dem hadde fått leddlyset til venstre speil til min Mercedes Benz S 320. Det hadde dem, jeg nevnte at min lakk frostvæske og lurte på om dem kunne sjekke dette samtidig. Det skulle dem se på. Hadde time der 20.juni.Vannpumpa hadde ryket Da ble jeg stresset, jeg måtte ha bilen til lørdag. Dem snudde seg rundt og bestille den med en gang. Dem ville ha min bil stående igjen på verksted, slik at dem kunne begynne å skru løs den gamle. Neste dag var bilen ferdig. Et meget stor takk til E-18 Varebilsenter i Spydeberg.
Isolering av varerom på VW Transporter. Med tanke på pris svarte ikke kvaliteten på arbeidet til forventningene, noe som var skuffende. Anbefales derfor ikke.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon E18 Varebilsenter AS.

Spydeberg bilverksted

åpningstider, plassering. 2 Elgtrekket kart bykart, satellitt visning. E18 Varebilsenter AS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på E18 Varebilsenter AS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om E18 Varebilsenter AS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
E18 varebilsenter As E18 varebilsenter As 0 meter Isolering av varerom på VW Transporter. Med tanke på pris svarte ikke kvaliteten på a...
Bilmester Bilmester 824 meter Oversatt av Google Flink Original Bra
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler