facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for East County Motors AS.

East County Motors AS.

Info

Import av nyere Harley-Davidson motorsykler, kjøreutstyr, dekk, nesten alt av deler til Harley-Davidson, kjøp-salg av Harley-Davidson, samt vinterlagring.

Historie

East County Motors AS driver med import og salg av Harley-Davidson motorsykler, dekk, deler, kjøreutstyr og tilbehør til Harley-Davidson.

Vi holder til på Gran (Hadeland) som ligger sentralt på Østlandet ca 25 min. i fra Gardermoen og ca 50 min. nord for Oslo.

Etter mange år i bransjen har vi opparbeidet oss gode kontakter i USA både når det gjelder motorsykler og deler. Vi kan også hjelpe til med frakt fra USA til Norge hvis dette er ønskelig.

Har vi ikke den sykkelen du er ute etter, kan vi gjennom våre kontakter hjelpe til med og finne akkurat din drømmesykkel.

Ta kontakt for en hyggelig motorsykkel prat

Åpningstider East County Motors AS

Salg og Butikk:
Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag 09:00 – 17:00
Torsdager f.o.m april t.o.m september: 09:00-18:00
Lørdager 10:00 - 14:00

Etikett

East County Motors AS driver med import og salg av nyere Harley-Davidson motorsykler, dekk, deler, kjøreutstyr og tilbehør til Harley-Davidson.

Vårt leverandørnettverk gjør at vi kan skaffe deler til Indian, Victory, ATV, Motorcross, andre gatesykler som Suzuki, Yamaha, Honda, Kawasaki, BMW, Aprillia, Ducati etc. og Snøscooter samt vannscooter!

Vi holder til på Harestua (Hadeland) som ligger sentralt på Østlandet ca 25 min. i fra Gardermoen og ca 30 min. nord for Oslo.

Etter mange år i bransjen har vi opparbeidet oss gode kontakter i USA og Europa både når det gjelder motorsykler og deler. Vi kan også hjelpe til med frakt fra USA til Norge hvis dette er ønskelig.
Har vi ikke den sykkelen du er ute etter, kan vi gjennom våre kontakter hjelpe til med og finne akkurat din drømmesykkel.

Produkter

Brukte Harley-Davidson, deler og utstyr til Harley-Davidson og Indian, Victory, ATV, Motorcross, andre gatesykler som Suzuki, Yamaha, Honda, Kawasaki, BMW, Aprillia, Ducati etc. og Snøscooter samt vannscooter!

Adresse: Hadelandsvegen 902, 2743 Lunner
Telefonnummer: 61421340
on.ytnuoctsae@tsop
By: Lunner
Rute: Hadelandsvegen 902
Postnummer: 2743


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 14:00

Anmeldelser
Hyggelig, proff og topp service
Topp service. Gode priser , faglig kompetanse og ikke minst hyggelige folk.
Bra lokaler strøkene sykler veldig serviceinnstilt person måtte bare bestille deler.
Dessverre en dårlig opplevelse og useriøs kundehåndtering. Ble fremlagt skriftlig tilbud på innbytte, men trakk tilbudet uten en gang å ha sett innbytte-MC. E-mailing tok uendelig lang tid og vanskelig å få svar... Tommel ned !!
East County Motors AS er en fin butikk med seriøse folk. Per Morten , Svein Rune og Tom har stor kunnskap og yter God service. Anbefales på det sterkeste. Her gjør du en Trygg handel
Var på motorsykkel stevne. Slapp kjik.
Super service, veldig hyggelige gutter!! Anbefales!!
ALLTID hyggelig å stikke innom ,gode hyggelige folk der !
Veldig bra service
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon East County Motors AS..

Lunner motorsykkelforhandler

åpningstider, plassering. Hadelandsvegen 902 lunner tilbehør kart bykart, satellitt visning. East County Motors AS. adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på East County Motors AS.. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om East County Motors AS. med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler