facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Easylife - Nedre Glomma

Info

EasyLife er et langvarig program for deg som skal ned i vekt, gjennom varig endring av livsstil
Kurset vil foregå i egne lokaler.

Historie

Nøkkelordene er fysisk aktivitet, sunt og normalt kosthold og motivasjon. Det store målet er at du finner en livsstil du skal kunne leve godt med resten av livet.

Med EasyLife går du raskt ned i vekt, noe som motiverer til innsats for å finne en ny og god livsstil.
Samtidig blir du fast medlem av kurset i minimum 1 år.
Nedre aldersgrense er 18 år.

Interessert? Send inn skjemaet på denne linken: http://goo.gl/forms/gmw8bScu7mZXT2iW2

EasyLife er ikke et slankekurs. Men mange går ned svært mye i vekt, særlig i starten. Vel så viktig er det å lære om kosthold, og å komme i gang med regelmessig trening. Dette får du god hjelp og støtte til.
Vi starter treningen forsiktig for deg som ikke har trent tidligere. Alt skjer i ditt tempo .

Vi har egne gruppetreningstilbud for våre EasyLife-deltakere om du ønsker å være med her. Alle får oppfølging av gruppeinstruktør/medlemstrener som hjelper deg å komme i fysisk aktivitet.
EasyLife er et program som hjelper deg til en varig livsstilsendring og bedre helse. Du får veiledning underveis mot dine egne mål i forhold til kosthold, fysisk aktivitet og positiv tankegang.

Du er med i en fast gruppe som møtes 24 ganger i løpet av EasyLife-året. Trening kommer i tillegg. Du får din egen EasyLife-bok, hvor alle leksjonene om trening, kosthold og motivasjon er beskrevet.

Hovedhensikten med EasyLife er å få til en varig endring av dine vaner i forhold til mat, trening og tankegang. Helheten og langvarigheten i EasyLife har vist seg å være en nøkkel til et nytt og bedre liv med mer energi, overskudd og livsglede.

Alle som følger EasyLife sin trappetrinnsmodell er garantert å gå ned sine ønskede kilo.

I EasyLife-Nytt kan du lese om hvor fornøyde deltakerne er. Siden oppstart i 2004, ser vi at mange av våre deltakere klarer å holde vekten etter at de er ferdige.

Vi har EasyLife på 12 måneder for dem som ønsker å gå ned 10 kilo eller mer.

Programmet er for deg som vil komme i gang med en sunnere livsstil, enten du trenger hjelp til å komme igang med fysisk aktivitet eller spise sunnere og bedre.

Forøvrig er alle trenings- og kostholdsråd basert på statlige anbefalinger. Vi hverken veier mat eller teller kalorier. Enkle gode tommelfingerregler er vårt motto.

Adresse: Rektor Østbyes gate 2, 1602 Fredrikstad
Telefonnummer: 92493698
By: Fredrikstad
Rute: Rektor Østbyes gate 2
Postnummer: 1602


Anmeldelser
Oversatt av Google Original
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Easylife - Nedre Glomma.

Fredrikstad personlig veileder

åpningstider, plassering. Rektor Østbyes gate 2 fredrikstad treningsinstruktør kart bykart, satellitt visning. Easylife - Nedre Glomma adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Easylife - Nedre Glomma. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Easylife - Nedre Glomma med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler