facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Edel Antikk og Vintage

Edel Antikk og Vintage
Adresse: Storgata 62, 9008 Tromsø, Norge
Telefonnummer: 97 09 79 05
Stat: Troms
Distrikt: Tromsø
By: Tromsø
Rute: Storgata
Husnummer: 62
Postnummer: 9008


åpningstider

mandag: 11:00–17:00
tirsdag: 11:00–17:00
onsdag: 11:00–17:00
torsdag: 11:00–17:00
fredag: 11:00–17:00
lørdag: 11:00–16:00
søndag: Stengt

Nærliggende lignende selskaper
Las Studio Las Studio 23 meter Utrolig stilige produkter og veldig spennende å snakke med Kajsa som har jobbet knall...
M.A.S M.A.S 183 meter Skulle tro det var fin kundeservice, men fikk sure miner og spydige kommentarer av fr...
VIC VIC 3 km Ikke forventet kvalitet på jakkene , i alle fall.
NEW YORKER NEW YORKER 3 km Veldig gode priser og godt utvalg. Savner utringende topper siden jeg er brystfager m...
Dressmann Dressmann Jekta Handelssted Dressmann Dressmann Jekta Handelssted 3 km Her stod det til stryk i dag. Når den kvinnelige ansatte prioriterer mobiltrykking, s...
Anmeldelser
Skatter over alt.nDyrt, men flotte ting
Oversiktlig og fint i butikken. Hyggelig betjening.
Rett overfor Domkirken i Tromsø ligger denne fine antikvitetsbutikken. Et lite rom i to etasjer med dingser, tekstiler/klær, møbler, glass, malerier og i disse dager mye julepynt. Det var også et lite hjørne med 70-tallsgreier i andre etasje for de som er interessert i det.nnVarene var pent presentert. Ganske ryddig. Tingene til salgs var tydelig håndplukket, og enten av god kvalitet, eller ting som er lett å selge. Prisene er i det øvre sjiktet, selv om jeg kan synes at de er ganske rimelige i forhold til hva du kan forvente å betale når butikken står i sentrum og du kjøper tingene dine for å selge selv.nnDet fungerer ikke med rullestol inne, det er trangt og det er trappetrinn for å komme inn. Ingen toalett. Du kan parkere så langt du vil i parkeringstunnelen du kommer til, som er nærmest om du vil stikke innom. Ellers stopper de fleste bussene 2 minutters gange fra butikken!
Virkelig kule unike stykker! Massevis av servise, dekor, husholdningsartikler og kunst. Det var godt å se alle de forskjellige alternativene.
Ekte vintage ting.nnJeg vil anbefale for noen som leter etter en unik suvenir fra Norge.nnOvenpå har de også en interessant seksjon basert på litteratur, bilder og kart og gamle papirbaserte ting. Jeg klarte å finne en brosjyre fra Oslo fra 1965 her.nnVirkelig nydelig layout også.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler