facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Eden China

Eden China
"Vi forsøker å etterleve levering av høy kvalitet i alle deler av prosessen, slik at alle våre kunder skal bli 100% fornøyd med maten vår. Vårt hovedfokus ligger i ferske råvarer av høy kvalitet, høy servicegrad og kundetilfredshet."
Adresse: Sætreskogveien 4 , Oppegård 1415, NO
Telefonnummer: 66 99 26 56
By: Oppegård
Rute: Sætreskogveien 4
Postnummer: 1415


åpningstider

Tirsdag: 15:00-22:00
Onsdag: 15:00-22:00
Torsdag: 15:00-22:00
Fredag: 15:00-23:00
Lørdag: 15:00-23:00
Søndag: 14:00-22:00


relaterte søk: eden china no meny, spisesteder oppegård, eden restaurant oppegård meny, kinamat, oppegård sushi, restaurant kolbotn, take away oppegård, restaurant ski
Anmeldelser
Maten smakte heeelt herlig og kom FORT. Jeg bestilte stekte nudler med biff + and/grønnsaker/ris i peppersaus + frityrstekt svinekjøtt i szechuan saus hvis jeg husker riktig. Fikk beskjed om at det ville ta "cirka 20 min". Maten kom etter 20 minutter på prikken. Helt nydelig.
Vi ble litt skuffet over maten her spesielt gitt de mange gode tilbakemeldingene her. Vi bestilte vårruller, biff chop suey, innbakt svin, og pølse og pommes frites til barna. Vårrullene smakte som de frosne du kan kjøpe billig på Rema. Chop suey dog den beste av det vi bestilte var litt smakløs. Innbakt svin var litt seigt kjøtt. Pølsen og pommes frites var som forventet, men 79 kr for en kokt wiener og vanlig riflet pommes frites er en type røveri jeg hadde forventet fra en fornøyelsespark, ikke fra en liten beskjeden restaurant i Oppegård. Tror dessverre ikke vi kommer tilbake her.
Hyggelig fyr som driver stedet, dessverre var han alene og da var det mye som skar seg. Barnemenyen kom før det voksnes forrett, så barnet var ferdig med å spise lenge før vi andre fikk mat, det tok forresten over en time. Maten var helt grei, men ganske kjedelig. Trist lokale.
Har elsket maten her i det 15år+ jeg har bod her. Dessverre så falt mat opplevelsen bort rett etter at Randy tidligere eier og kokk gav seg. Er vel en kombinasjon av mangel på erfaring og forandring sparing på råvarene. Før kunne jeg spise alt på plata, men nå orker jeg så vidt å spise selv gulerøttene. Takk for mange bra år Randy, skal lette lenge etter bedre asian food. Overall food taste : Bland....
Bestilte mat der i dag. Alt vi bestilte smakte helt fantastisk. Ikke siste gang vi gjør dette
God, smakfull mat med friske grønnsaker. Og ! Kokken tar seg tid til å komme til alle gjestene og sjekke. Fikk også tips om en av råvarene han brukte i en av rettene. De har skjønt det mange glemmer, betydningen av den meget hyggelige, imøtekommende og personlige servicen vi opplevde. De gjør nok alt de kan for å få deg til å ha det fint, uansett hva det må være. Hit skal vi tilbake. Pronto !
Super mat og hyggelig ansatte
Dette stedet er vært besøket,nydelig mat ,er ekte kina mat opplevelse ...råvarer brukes..d et kjennes på smaken ...kjøpt mat her i snart 10 år.aldri skuffet en gang.sier alt.burde satset på større lokaler .køene hadde blitt lange.l lykke til videre!! Dere er unike her l oppgård .hilsen høyst fornøyd kunde geir.på greverud....
Muligens beste Kina restauranten i Norge. Top notch mat, fleksibel på ønsker, forskjellige styrker spicy mild-sterk, bra service og veldig hyggelige folk. NB: Vaktel rekomanderes på det sterkeste! Og mango puddingen deres er fantastisk god.
Andre gangen vi har vært her. Ikke fornøyd noen av gangene. Aldri smakt sånn pekingsuppe ikke god. Stekte nudler var uspiselig. Fritert banan var topp. Betjeningen var hyggelig.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Eden China.

Oppegård kinesisk

åpningstider, plassering. Sætreskogveien 4 kart bykart, satellitt visning. Eden China adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Eden China. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Eden China med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler