facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Edens kaker

Edens kaker

Info

Et lite Mexicansk bakeri i Oslo som spesialiserer seg på designkaker og mexicanske bakevarer.

Historie

Edens kaker er et lite firma som ble etablert i mars 2012. Med 10 års erfaring bestemte vi oss for å gjøre drøm om til virkelighet. De flotte kakene lages av Eden som er opprinnelig fra hjertet av Mexico. Hun bringer smakene og mystikken fra Mexico sammen med norske tradisjoner - noe som bare må smakes.

Hos oss i Edens kaker er det du som kunde som er viktigst. Hos oss kan du få designet din egen spesielle kake, basert på dine ønsker.

Dette er kakene for deg som ønsker å uttrykke noe spesielt eller bare sette ekstra pris på noen du synes fortjener det.

I en travel hverdag er det ikke alltid like lett å få tiden til å strekke til, da er det godt å ha noen som kan hjelpe til.

Ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat i dag, enten på mail eller telefon.

Vi snakker Spansk, Engelsk og Norsk :-)



"Mexicansk bakeri i Oslo som spesialiserer seg på designkaker og mexicanske bakevarer."
Adresse: Lambertseter, 1156 Oslo, Norway
By: Oslo
Rute: Lambertseter
Postnummer: 1156



relaterte søk: bestille kake oslo, babyshower kake bestille, designkaker oslo, kake tromsø, bestille kake oslo billig, kake på døra, kake oslo sentrum, bestille kake sandefjord
Anmeldelser
Edens kaker smaker herlig, og er utrolig flotte å se på!
Oversatt av Google Vi fikk en Tres leches kake og det var deilig! Jeg vil anbefale dette stedet hvis du er ute etter kaker. Original We got a Tres leches cake and it was delicious! I would recommend this place if you are looking for cakes.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler