facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Efa Elektro As

Efa Elektro As

Historie

Efa Elektro AS er et heleid Norsk aksjeselskap med hovedkontor på Myrvoll i Oppegård kommune.

Efa ble etablert i 1939 - med firmanavn Elektrofabrikata AS - av Peder Sletner. De første årene var selskapet både en produsent med egen stålplate fabrikk, og importør der en representerte flere utenlandske merkevarer i Norge. Efa fremstår i dag som en ren importbedrift som har agentur på et 20 talls merkevarer i Norge.

Strategien er å rendyrke leveranser til elektrobransjen, gjennom produkter til energidistribusjon, og bli markedets mest komplette både når det gjelder produkter og kompetanse. Efa har nå cirka 35 ansatte holder til i moderne lokaler på Kolbotn. Efa har et eget moderne sentrallager på Sofienmyr med på 3.000 kvadratmeter.

Våre fire kjerneområder tavler, vern, strømskinner og pluggbar installasjon innehar markedets mest komplette produktspekter for distribusjon av energi i bygg og anlegg. Å være et norskeid selskap gir oss en unik fleksibilitet når det gjelder valg av produkter og leverandører, vi har ingen konsern som setter begrensninger. En av våre fremste styrker er at vi står fritt til å håndplukke de beste leverandørene innen sine spesialområder.

En av våre viktigste oppgaver er å få løsningene fra våre leverandører til å fungere sammen, slik at våre kunder får færre leverandører å forholde seg til og en sikkerhet om at totalløsningen fungerer. Vårt kundesenter og prosjekteringsavdeling er hjertet i organisasjonen. Med sin tverrfaglige kompetanse utarbeider de i samarbeid med våre kunder løsningsforslag spesialtilpasset det enkelte prosjekt – å følge opp før, under og etter leveranse er noe vi vektlegger særdeles høyt.

Adresse: Skiveien 123, Myrvoll, 1415 Oppegård
Telefonnummer: 66812400
By: Oppegård
Rute: Skiveien 123, Myrvoll
Postnummer: 1415


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: Efa komfyrvakt, Stansefabrikken
Anmeldelser
Veldig effektiv og hjelpsom service når komfyrvakten sluttet å fungere.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler