facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for EGER Oslo

EGER Oslo

Info

Dette er EGER Oslo sin offisielle Facebookside. Velkommen!
Følg oss også på Instagram: @EGERoslo

Historie

Eger er et high-end motemagasin som fører utallige spennende merker. Hver butikk fører sitt eget, eller flere merker. Butikkene strekker seg fra barneklær, til "must have" klærne og smykkene for både menn og damer. I tillegg finnes det et deilig utvalg av mat, og drikkesteder samt en frisørsalong.


3 trinn fashion
ARK Egertorget
Eger Restaurant og Bar
Follestad Classic / Trend / Herre / Dame
Heaven Scent
Zadig & Voltaire
Sandro Paris
Maje
Run & Relax
Nespresso
Steam kaffebar
Studio G12
Høyer Coffee and Wine
Høyer Bags & Shoes
Høyer Luxury man
Høyer Woman Exclusive
Høyer Designers
Høyer Trend Man
Høyer Formal Man
Høyer Luxury Woman
Høyer Trend Woman
Gevir
Restaurant Xich Lo

I tillegg får vi stadig inn nye Pop-up butikker



"EGER er Oslos mest inspirerende varemagasin. Fordelt over 10 konsepter tilbyr vi kjente merkevarer innen mote, skjønnhet, livsstil og spisesteder."
Adresse: Karl Johans gate 23, 0159 Oslo, Norway
By: Oslo
Rute: Karl Johans gate 23
Postnummer: 0159


åpningstider

Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag: 10:00 - 19:00
Onsdag: 10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag: 10:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: eger oslo restaurant, paleet oslo, høyer eger, eger oslo åpningstider, egertorget åpningstider, eger ledige stillinger, eger merker, egertorget ark
Anmeldelser
Her ville man visst på død og liv ha seg et lite kjøpesenter.
Tar seg selv for høytidelig. Bytter ikke kjøpt bikini som ikke er brukt uansett mot å få igjen pengene jeg har brukt der, må handle noe der på grunn av høy husleie og ikke kjede. Trodde ikke det var lov i forhold til kjøpsloven. Det lærte vi på Norges Varehandelshøyskole i Asker. Sjekker det nærmere. Kan ikke skylde på sterk konkurranse i markedet selv om de har beliggenhet på paleet.
Ikke så bra om man har tendens til klaustrofobi...
Hadde ikke vært her på noen år. Atmosfæren er den samme, men så funksjonelt stedet har blitt til det positive.
Variert utvalg og sentral beliggenhet
Et kjedelig og intetsigende senter. Høyer i 2. Etasje som dominerer, har de ganger jeg har vært der, uinteresserte ansatte. Noen alternative og mer spennende butikker med inngang på gateplan i Ø. Slottsgate. Men hva skjedde med Steam? Vil bli savnet. Ark, Nespresso og Olivia holder liv i senteret, men disse tre aktørene ville ha overlevd hvor som helst.
Servitøren som kom med maten bjeffet "husker du ikke hva du bestillte?" Når jeg nølte med å ta imot det han holdt i hånda. Jeg beklaget og tok maten imot. Da slo han ned og sølte eplemosten til datteren min over henne, rettet den av og gikk. Sannsynligvis ikke vært borte i verre service. Maten var heller ikke noe å skryte av.
Det var dårlig service og jeg måtte vente 30min på vinen min. Vi var der kl 16 og da vi fikk drinken ville vi dra der ifra.
Uoversiktlig og trangt. Dårlig utvalg og lite hensiktsmessig atmosfære med tanke på hvilken merkevare de forsøker å bygge salg av luksus og varer i øvre prissegment: Får mer følelsen av å være i en basar eller dagligvarekjøp på Bunnpris. Pluss for grei tilgjengelighet rett ved T-banen, samt enkelte varer og merker man ikke finner andre steder.
Min favorittbutikk? Mye mulig. Her kan man få alt fra Nespresso kaffekapsler til dyrere klær som passer for alle. Den eneste bemerkningen jeg har er at Luxury Woman har et bedre utvalg av kjente merkenavn enn det Luxury Man har. For eksempel kan man velge og vrake i Stella McCartney hos damene, men hos herrene glimrer merker som Tom Ford, Prada og D&G med sitt fravær.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon EGER Oslo. Karl Johans gate 23 kart bykart, satellitt visning. EGER Oslo adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på EGER Oslo. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om EGER Oslo med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler