facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Egge Museum

Egge Museum

Info

Velkommen til Egge Museum!

Historie

Nå utenfor sommersesongen tar vi imot kun bestilte grupper. Det er folk å treffe på driftssida i friluftsmuseet kl. 8-15.30 man.-fre. og i administrasjonen i sjåførboligen ved Fylkesmannsgården til samme tid. Hvis du skal innom, avtal gjerne et møte for vi er mye på farten.

Folkemuseet er et 1800- talls komplett gårdsmiljø med hus og utstyr. Vi har den største samling med landbruksutstyr nord for Dovre, og et komplett vasskraftmiljø i Østbyfossen med oppgangssag, stampe og kvern. Museet forvalter over 800 mål med rikt kulturminnelandskap, som innbefatter høvdingsetet Egge Gård. Praktfulle Fylkesmannsgården fra 1919 er museets eiendom. Det er også jekta Pauline med base på Kirknesvågen, den siste seilende jekta fra 1800- tallet.

Arrangementer, utstillinger, utleie av selskapslokaler for store og små begivenheter. Dere finner full arrangementskalender og mye mer informasjon på vårre hjemmesider.

Adresse: Fylkesmannsgården, 7715 Steinkjer
By: Steinkjer
Rute: Fylkesmannsgården
Postnummer: 7715



relaterte søk: egge museum ansatte, låven på egge, egge museum åpningstider, stiklestad museum, barnas dag egge museum, egge gård steinkjer, vikingfestival egge 2018, fylkesmannsgården steinkjer
Anmeldelser
Supert for barna. Masse dyr, bra juleopplegg.
Et sted med masse historie samlet! Koselig!
Oversiktlig,fint og masse historie å høre om!
Vikingefestival søndag d 8/7-17 i godt vær.
Fint stille uteområde, men best om sommeren når det er dyr der.
Ett flott museum der alle bygninger var åpen. I tillegg var der vikingdager rett ved siden av den helgen jeg var der
Fint uteområde å spassere på, god plass å lite folk. Veldig enkelt å parkere...
Barnevennlig,flott og interessant sted.Kommer tilbake hvert år.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler