facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Egmont Publishing NO

Egmont Publishing NO

Info

Vi utgir over 100 merkevarer. Med magasiner, tegneserier, bøker, spill, musikk, apps og nettsider leverer vi underholdning og nytte. Snapchat: egmontpno

Historie

Egmont er et av Nordens ledende mediekonsern med aktivitet i 30 land og 6300 medarbeidere. Egmont står blant annet bak 700 ulike magasiner og tegneserier, Klikk.no, TV 2, Nordisk Film, Nordisk Film Kino, samt flere deleide selskaper som Nettavisen, Cappelen Damm og Tanum. Vårt DNA er We bring stories to life – med sterkt kvalitetsinnhold og digital innovasjon. Egmont er en stiftelse som omsetter for 13 mrd kroner og som deler ut 93,2 millioner kroner per år til formål som skal gi barn og unge et bedre liv. I Norge støtter Egmont Fonden Norske Kvinners Sanitetsforenings, opprettelsen av Stine Sofies Senteret, Sorgsenteret i Bergen og ForandringsFabrikken.

Egmont Publishing
Egmont Publishing er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Selskapet utgir over hundre kjente merkevarer og hadde i 2014 en omsetning på vel 1,5 milliarder kroner.
Egmont Publishing skal være tettest på livet, og sammen med lesere, brukere og partnere skape redaksjonelle og kommersielle produkter, tjenester og møteplasser som gir inspirasjon, opplevelser og nytte i folks liv og verdier for kunder og eier. Selskapet leverer underholdning og nytte gjennom blader, tegneserier, bøker, spill, musikk, apps og nettsider.

Adresse: Nydalsveien 12, 0484 Oslo, Norway
Telefonnummer: + 47 22 77 20 00
By: Oslo
Rute: Nydalsveien 12
Postnummer: 0484



relaterte søk: egmont publishing/sentraldistribusjon, egmont nemi, egmont tegneserier, egmont publishing 2100 skarnes, egmont publishing ab, min egmont, egmont kontor, egmont insight
Anmeldelser
Utrolig dårlig kundeservice. Har kjøpt et produkt fra Egmont via en tredjepart. Brukt flere måneder frem og tilbake med kundeservice før de klarte å levere det jeg hadde betalt for. På kjøpstidspunktet fremsto produktet som et enkeltkjøp for 219 kr, men får så en faktura på 1249 kr flere måneder senere med beskjed om at jeg har opprettet et løpende abonnement. Dette kom ikke klart frem i den annonse-linken jeg benyttet ved kjøp. Kundeservice gir dårlig informasjon og "står på sitt". Etter en lang og lite hyggelig diskusjon med kundeservice får jeg beskjed om at abonnementet kan stoppes. Kommer aldri til å handle produkter derfra igjen.
Elendig kundeservice. Anbefaler ingen noe abonnement herifra
Flott kontor, med fantastisk flott resepsjon
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Egmont Publishing NO. Nydalsveien 12 kart bykart, satellitt visning. Egmont Publishing NO adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Egmont Publishing NO. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Egmont Publishing NO med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler