facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Egon

Egon
"Egon er en en restaurant hvor alle skal føle seg hjemme. Vi har en bred meny hvor du finner pasta, burger, pizza, kjøtt, vegetarisk, fisk, salater, lunsjretter, sandwich, barnemat og gode desserter. Vi har også mye god drikke. Egon er tilpasset for gode opplevelser med sin lune atmosfære og hyggelig betjening. Mange av våre gjester elsker å se på de historiske bildene fra lokalområdet. Egon leverer også Take Away, eller Take Home som vi kaller det på Egon. Velkommen!"
Adresse: Kinoveien 11 , Sandvika 1338, NO
Telefonnummer: 67 56 91 06
By: Sandvika
Rute: Kinoveien 11
Postnummer: 1338


åpningstider

Mandag: 10:00-23:00
Tirsdag: 10:00-23:00
Onsdag: 10:00-23:00
Torsdag: 10:00-23:00
Fredag: 10:00-00:00
Lørdag: 10:00-00:00
Søndag: 12:00-23:00


relaterte søk: egon restaurant, egon trondheim, egon åpningstider, egon byporten, egon oslo, egon karl johan, egon meny, egon bergen
Anmeldelser
Kjøttet på pastaretten var 99% fett og uspiselig. Og det lille kjøttet på den var helt rødt og blodig. Når vi nevnte kjøttet sa de at de hadde fått dårlig kjøtt og at de ikke kunne beklage. Men da burde de rett å slett sagt ifra om det, fordi det var uspiselig og bortkastet penger. Og min kylling burger var veldig tørr, måtte kjøpe to dressinger ved siden av som ble nesten 60,-kr ekstra. Har spist den før og liker den godt, men den har ikke pleid å vært så tørr andre steder.
Jeg synes 210 kroner for en rett med noen kyllingbiter er litt vel mye. Nå var det riktignok samme antall kyllingbiter og halve cashewnøtter men allikevel, ikke et sted jeg vil besøke på en god stund. Hyggelig personale, men å se en av de gå med hendene i bukselomma var ikke imponerende
Times ventetid, dårlig hamburger. Bestilte Egon burger. Brødet var svidd, kjøttet bestod av slintrer og var seigt. Virker som hele serveringen, som dog kom etter en time, bar preg av for mye å gjøre. Men synd å være betalende kunde på dette stedet. Dessert ble ikke servert samtidig og drikke ble heller ikke lagt ved sammen. Her fikk vi pengene tilbake fra betjeningen, som virket å betvile min påstand, men etter håndfaste bevis så gikk hun med på det. Fikk et «plaster» på såret som bestod av en kupong som varer ut januar. Godt ikke dette er min første Egon restaurant, for dette hadde ødelagt varemerke for meg fullstendig.
Vær helt sikker på at du ikke har andre alternativer dersom du skulle måtte bestille her. Jeg kan ikke huske sist jeg brukte så mye penger på så dårlig mat. Maten jeg betalte rundt 500kr for kom i en liten pappeske, samme gjorde pannekakene de hadde varmet opp også. Skal du ha pannekaker selger de samme type på Rema. Der får du ihvertfall 20stk for 55 og ikke 3 for 99. Pastaen manglet alt, men fulgte med smørboks som svømte over det tørre kjøttet. Alt dette i en A4 pappeske.
Koselig lokale, men laksen manglet finess.Mat: 3/5
God service og hyggelig betjening. Kom å spurte om maten smakte,hyggelig. Ikke alle EGON restauranter gjør det.Mat: 5/5
Meget god juletallerken, selv om det var litt lite poteter på min porsjon og generelt litt sparsomt med rød saus på riskremen. Men vi var godt fornøyde alle tre!
God mat og greie lokaler med uteservering om sommeren.
Vi var nok litt uheldige, vi bestilte på app, men reisefølget bestilte i kassen. Vi fikk maten veldig seint, og drikke måtte vi til slutt hente selv. Skuffende salat til biffsnadderet. I følge min bror, skulle den være betydelig mer variert, og det skulle være mye mer av den. Fikk bare litt salat, verken tomat, agurk, maiskolbe eller lettkokt brokkoli
Herlig sted. Koselig atmosfære, kjapp servering. Kommer igjen.Mat: 5/5
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Egon med offentlig transport


Sandvika storsenter 70 meter
201
202
203
204
205
211
213
Bærum rådhus 180 meter
201
202
203
204
205
213
Kjørbo 250 meter
169
260E
265
Kjørbo 250 meter
Kjørbo 260 meter
169
260E
265

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Egon.

Sandvika skandinavisk

åpningstider, plassering. Kinoveien 11 sandvika meksikansk kart bykart, satellitt visning. Egon adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Egon. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Egon med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler