facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Egon

Egon

Historie

I forbindelse med Scandic Hotel Scandinavie ligger Egon Ålesund. Vi har inngang i Løvenvoldgata og fra Ålesund Storsenter. Dette er en Egon som en kjenner fra andre steder i Norge. Vi er til nå 33 restauranter i Norge med koselig miljø og over 90 retter på menyen.
Telefon : 70 15 78 15
Telefax : 70 15 78 17
Epost : [email protected]
Kommunikasjon:
All kollektivtrafikk fra bydelene går inn til sentrum hvor Egon Ålesund ligger.
Rettigheter:
Alle
Parkering:
Mulig å parkere i nærheten, både ute og i parkeringshus. Nærmeste P-hus er i Ålesund Storsenter.
Framkommelighet (Rullestol, barnevogn, osv.)
Det er lagt til rette med inngang på gateplan.
Mulighet for å få egen avdeling for grupper:
Det er meget gode muligheter for å få en egen avdeling både for små og store grupper.
Muligheter for firmaavtaler:
Ja

Adresse: Løvenvoldgata 8 , Ålesund 6002, NO
Telefonnummer: 70 15 78 15
on.noge@dnuselaa
By: Ålesund
Rute: Løvenvoldgata 8
Postnummer: 6002



relaterte søk: egon pizzabuffet, egon bergen, egon restaurant, egon tårnet, egon oslo, egon åpningstider, egon trondheim, egon kristiansand
Anmeldelser
Grei og enkel restaurant/kafe i sentrum av Ålesund. Var der for første gang sist søndag i forbindelse med bursdagsfeiring av min eldste sønn, og satt igjen med et godt inntrykk. God mat og fin service. Anbefales!
Hyggelige servitøra, lunt lokale og enkle retta servert kjapt. Virka litt som at det hadde vært mykje folk før vi ankom på kvelden, dog va det ikje mykje å rydde på bordan og servitøran va grei kjem gjerne igjen!
Venta lenge på maten, men når den kom fikk vi alle 7
Veldig overrasket over å finne Ålesunds beste utvalg i vegan mat på Egon. Store romslige porsjoner med veldig god mat
Entrecôte uten smak, frossengrønnsaker som var tinet i en stekepanne, tynn bernaise og fløtegratinerte poteter som fortsatt var sprø og smakte rått. Franchise middag på sitt beate/verste! Attpåtil koster det mer for en biff på Egon restaurantene enn på de fleste andre som serverer bedre biff :
Ufattelig treg servering. Tok 40min fra vi bestilte til vi fikk maten våres enda det ikke var så mye kunder der. Men selve maten var meget god.
Maten var grei den, men måtte vente kjempelang tid før maten kom. Sa også at Colaen vi fikk var lapp, men fikk bare en ny som var like lapp som den første.
Veldig god mat å drikke.
God mat i flotte omgivelser. Trivelig betjening!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Egon.

ålesund ınternasjonalt

åpningstider, plassering. Løvenvoldgata 8 kart bykart, satellitt visning. Egon adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Egon. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Egon med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler