facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Egon

Info

Familierestaurant midt i hjertet av Asker

Historie

På Egon hører alle hjemme!
I april 2014 åpnet vi endelig dørene til vår flotte restaurant her i Asker.
Vi har 260 sitteplasser inne, og kanskje Askers flotteste uteservering! Her har vi god plass for små og store anledninger. Enten du vil slappe av med en god middag etter jobb, lunsj med kolleger, eller du har noe å feire.
Ta gjerne kontakt, vi er behjelpelige!
Du får for øvrig hele vår innholdsrike meny som takeaway, og for bedrifter kan vi tilby faktureringsavtale.
Vi gleder oss til å gi deg en god matopplevelse i en koselig, uformell atmosfære.
Velkommen til oss!



"Egon er en en restaurant hvor alle skal føle seg hjemme. Vi har en bred meny hvor du finner pasta, burger, pizza, kjøtt, vegetarisk, fisk, salater, lunsjretter, sandwich, barnemat og gode desserter. Vi har også mye god drikke. Egon er tilpasset for gode opplevelser med sin lune atmosfære og hyggelig betjening. Mange av våre gjester elsker å se på de historiske bildene fra lokalområdet. Egon leverer også Take Away, eller Take Home som vi kaller det på Egon. Velkommen!"
Adresse: Torvveien 1 , Asker 1383, NO
Telefonnummer: 66 79 17 67
on.noge@reksa
By: Asker
Rute: Torvveien 1
Postnummer: 1383


åpningstider

Mandag: 10:00-23:00
Tirsdag: 10:00-23:00
Onsdag: 10:00-23:00
Torsdag: 10:00-23:00
Fredag: 10:00-23:30
Lørdag: 10:00-23:30
Søndag: 11:00-23:00


relaterte søk: egon meny, egon oslo, egon trondheim, egon bergen, egon åpningstider, egon søndre, egon restaurant, egon prinsen
Anmeldelser
Super bra service, hun som tok bestillingen var hygglig og positivt innstilt. Maten var bra utenom at jeg sa uten sop, men fikk det.
Mat; Juletallerken med ribbe, julepølse, poteter, rødkål og saus. Min ribbesvor var myk som en klut, derfor ikke full pott. Nok mat, og veldig godt! Andre rundt meg fikk sprø svor, jeg var nok bare litt uheldig med min. Service; Helt ok, men vi var 15 personer, og ingen kom for å sjekke om vi trengte mer drikke før etter 45 minutter. Dessert for meg; banansplit. Veldig godt, med 3 iskuler. Bananen var litt "ung", hard å dele opp med skjeen. God stemning, vakkert lokale, litt trangt der vi satt. Mye vår egen skyld, vi satte sammen noen bord. Kommer gjerne tilbake.
Egon Asker! Elendig kundeservice, bestiller mat, betaler, så får man beskjed om at retten man har bestilt ikke kan lages pga det er tomt. Det klarte dem ikke si før man bestiller. Viser mangel på kompetanse! Vi får retur på penger, da de er 2 ansatte + leder som må stå oppå hverandre for å klare løse dette problemet, der restaurant sjef påroper seg sin tittel og undergraver sine ansatte og bryter inn mens vi prater med andre ansatte. Upassende som leder å vise mangel på respekt for sine ansatte foran kunder! Resturant sjef mener også at vi som kunder er ufine og frekke, tydelig tegn på en stresset leder som lar en mindre "hektisk" dag gå utover både kunder og ansatte.
Vi var sent ute med nyttårsplaner, og tenkte vi bare ville spise ute. 13-åringen i huset valgte Egon, og vi ringte Egon Drammen fire ganger uten svar for å bestille bord. Ble lagt på etter en stund. Ringte så Egon Asker hvor de heller ikke svarte. Tenkte derfor vi måtte prøve et helt annet sted. Men før jeg rakk det var Egon Asker kjappe med å ringe tilbake. Snakket med en veldig hyggelig mann/gutt som reserverte bord til oss. Like etter fikk jeg også svar på epost fra Egon Drammen om ledig bord der, men vi måtte jo velge Asker etter den servicen. Selve restaurantbesøk var også en hyggelig opplevelse. Som tidligere servitører syns vi ikke servicen lenger er hva den var, men her fikk vi en opplevelse utenom der vanlige - til tross for at maten bestilles ved bardisken eller med QR-kode. Vi bestilte alt med sistnevnte, men der var det ikke mulig å bestille springvann som 13-åringen ville ha, så vi bestilte maten + to brus, og tenkte å be om vann når de kom med brusen. Det trengte vi ikke. Servitøren som kom med drikken var så oppmerksom at hun hadde sett vi var 3 personer, og hun antok omtrent at sistemann skulle ha vann. Tommel opp! Maten var god, og vi bruker forklart hva alt var på dele-retten vi bestilte. De kom også tilbake og hørte om alt smakte. Alt i alt var dette en opplevelse utenom det vanlige slik vi ser på restaurant/serveringsbransjen og hva den har blitt. Vi er så positivt overrasket over Egon Asker at vi gjeeeeerne kommer tilbake! Og velger heller Asker fremfor Drammen, selv om Drammen er nærmest for oss. Bra jobba, Egon Asker!
Pleier å være bra mat, men denne gangen fikk jeg servert kald mat. Bestilte Entrecôte med bakt potet . Poteten var helt kald, smøre smeltet ikke engang. Skuffende.Mat: 2/5
Helt fantastisk service og utsøkt mat! Du får maten gamske raskt og det er hyggelige servitører får litt trekk for at de store bladene som hører med banansplitten smaker vondt
Det var svært triste greier jeg fikk av julemat i dag.
Jeg opplever at de har mye å gå på i forhold til kundeservice. Ikke et smil å spore og kan ikke si at man får følelsen av å være velkommen. Jeg har vært der to ganger og samme opplevelse hver gang. Når det er sagt så vil jeg skryte av kyllingvingene deres. De er himmelske. Når det gjelder Cæsar salaten er den en spinkel opplevelse. Ikke mye som minner om en god Cæsar på smak og den var svært liten, ikke verdt pengene! Jeg kommer nok igjen og håper å få oppleve en litt bedre stemning av personalet, de må gjerne smile og oppføre seg slik at vi tror at de trives i jobb. Og om dere forbedrer den Cæsar salaten kan det hende jeg kommer oftere.
En vet hva en får. Alle prisklasser. Andre gang på rad får vi feil saus til middagen. Vi bestillte glutenfri og får saus som ikke er glutenfri. Dette må de da klare. Bestillte veldig deilig forrett scampi. Se bildet.
God mat, god atmosfære, god service og helt ok priser. Musikken var noe høy, men ellers ikke mye å utsette på.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Egon.

Asker bistroer

åpningstider, plassering. Torvveien 1 kart bykart, satellitt visning. Egon adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Egon. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Egon med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler