facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Egon Tyholttårnet

Info

På Egon hører alle hjemme!

Historie

Lun atmosfære, hyggelig service og god mat – det er vår oppskrift på din trivsel. Derfor har vi utviklet et konsept – kall det gjerne vår filosofi – som bidrar til å oppfylle oppskriften hver eneste dag.
Interiøret og stemningen i våre restauranter har vi utviklet over mange år. Her nyter du måltidet med andre i et lunt miljø. Her er det koselig, sier våre gjester om Egon.
74 meter over bakken kan du nyte et måltid i den mest orginale og spesielle Egon-restauranten. Nyt utsikten mens dere spiser et måltid fra vår rikholdige meny. I Tårnrestauranten roterer gulvet langsomt rundt, slik at dere kan se hele Trondheim i løpet av en time.
Vi bruker kun de beste råvarene fra norske leverandører.



"Egon er en en restaurant hvor alle skal føle seg hjemme. Vi har en bred meny hvor du finner pasta, burger, pizza, kjøtt, vegetarisk, fisk, salater, lunsjretter, sandwich, barnemat og gode desserter. Vi har også mye god drikke. Egon er tilpasset for gode opplevelser med sin lune atmosfære og hyggelig betjening. Mange av våre gjester elsker å se på de historiske bildene fra lokalområdet. Egon leverer også Take Away, eller Take Home som vi kaller det på Egon. Velkommen!"
Adresse: Otto Nielsens veg 4, 7052 Trondheim, Norway
Telefonnummer: 73 87 35 00
on.noge@tenraat
By: Trondheim
Rute: Otto Nielsens veg 4
Postnummer: 7052


åpningstider

Mandag: 10:00 - 23:00
Tirsdag: 10:00 - 23:00
Onsdag: 10:00 - 23:00
Torsdag: 10:00 - 23:00
Fredag: 10:00 - 23:30
Lørdag: 10:00 - 23:30
Søndag: 11:00 - 22:00


relaterte søk: egon tårnet trondheim meny, tyholttårnet høyde, egon trondheim, egon prinsen, tyholttårnet priser, egon solsiden, tyholttårnet buss, egon søndre
Anmeldelser
Det er Egon, Egon har god og variert mat. Men utsikten, og det faktum at du ser hele byen mens du sitter i tårnet er hvorfor du velger tårnet. Bestill bord, for å få hele effekten ved vinduet
Helt fantastisk sted å spise og se utover byen på den roterende delen av tårnet, sørvisen helt på topp . Anbefaler
Fantastisk service og kjempegod mat. Men stedet begynner å slites ut, men er godt vedlikeholdt. Resturangen ligger 74 meter over bakken og sitteplassene i 2. Etasje snurrer sakte rundt. Slik at man får 360° utsikt over byen.
Maten er ok, men ikke mer, kjekt å få vært i Tyholt tårnet, men kommer nok ikke til å bli førstevalget av restauranter neste gang vi er i Trondheim .
Koslig plass, litt upraktisk å sitte å spise nede og må hente pizza fra bufféen i etg oppe..
Trolig det beste stedet i Trondheim med en fantastisk utsikt! På ulemper vil jeg bare legge til at stedet hadde en merkelig lukt. Besøk den!
Flott utsikt og opplevelse. God mat og flinke og hyggelige servitører.
Enklere å få bord enn fryktet. Deilig mat med utsikt Parkering: Too small parking space.
Hadde bestilt bord for frokost/lunsj. Club sandwich veldig god. Added på litt kylling og den var helt topp. Her går det helt rundt for deg på toppen restursngen beveger seg rundt, så her får du sett byen i 365° Fin utsikt, god mat og service. Litt for varmt i lokalet ble nesten litt uvel. Men gikk helt greit. Var sist her i 2004 så det var på tide med et nytt besøk.
Veldig god mat der det fortjener en 5 stjerne for snille folk, fantastisk utsikt og ikke minst maten! Fant ingen egene bilder :
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Egon Tyholttårnet med offentlig transport


Strinda vgs. 200 meter
22
Magnus Berrføtts veg 360 meter
102
13
22
70
Sigurd Jorsalfars veg 400 meter
102
13

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Egon Tyholttårnet.

Trondheim moderne europeisk restaurant

åpningstider, plassering. Otto Nielsens veg 4 kart bykart, satellitt visning. Egon Tyholttårnet adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Egon Tyholttårnet. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Egon Tyholttårnet med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler