facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Eid Elektro

Eid Elektro

Info

Eid Elektro AS

Historie

Eid Elektro er eit elektrofirma med lange tradisjonar, god og brei kompetanse, massevis av erfaringar og hyggjelege medarbeidarar.

Firmaet vart etablert 11.12.80 og starta opp i 1981 på Nordfjordeid med 9 tilsette og hadde fyrste året ein omsetnad på 1,8 million.
Eid Elektro AS har i alle år hatt ei positiv utvikling, spesielt dei seinare åra og har i dag over 60 tilsette med ei omsetnad på 65-80 millionar.

Målsettinga til firmaet er at vi skal vere ein lokal marknadsleiande elektroentreprenør og tavlebyggar, med høg kompetanse og servicegrad. Firmaet skal utvikle seg i forhold til marknaden og i lag med kunden. I tillegg skal firmaet vere ein trygg og god arbeidsgjevar som er samfunnsengasjert, og som skal kunne tilby dei tilsette spennande og utfordrande jobbar.

Firmaet er organisert med tre avdelingar der installasjonsavdeling tek seg av den tradisjonell elektroinstallasjonen med ein del utvida arbeidsområdar/nisjar, prosjektavdeling tek seg av dei store og kompliserte installasjonane også tverrfaglege installasjonar og teknisk avdeling tek seg av det som går på industri, automasjon, tavlebygging, mjølkerobot, m.m.

I tillegg har firmaet ei avdeling i Bergen for tavlebygging, montørbase i Syvde i Vanylven kommune og Stadlandet i Selje kommune. Begge desse montørbasestasjonane tek seg av installasjonar og aktivitet i deira regionen.

Eid Elektro utfører dei fleste typar elektriske installasjonar innan både elektrosterk- og svakstraum. Vi tilbyr våre tjenester til både private, industri/næring, offentlige, handel, kontor, landbruk m.fl.
Ingen oppdrag er for små eller for store, så det er bare å ta kontakt.

Vår oppgave

Eid Elektro AS skal vere ein trygg og inkluderande arbeidsplass der dei tilsette får vidareutvikle seg i eit godt arbeidsmiljø med fokus på fagkompetanse og yrkesstolthet. Vekst og utvikling skal kome som eit resultat av dette.

Etikett

Eid Elektro er eit kompetent og profesjonelt elektrofag-miljø forankra i Nordfjord, og med breidt tilbod og nasjonalt fokus.

Eid Elektro er eit elektrofirma med lange tradisjonar, god og brei kompetanse, massevis av erfaringar og hyggjelege medarbeidarar. Vi leverer tenester både til privat- og næringsmarknaden, i tillegg til at vi er eit av dei største aktørane i Norge innanfor produksjon av elektrotavler.
Vi kan levere alt får tradisjonelle elektroinstallasjonar til meir avanserte anlegg innanfor smarthus, energistyring, velferdsteknologi osv .
Eid Elektro har hovedkontor på Nordfjordeid, og avdeling med tavleproduksjon i Bergen, samt montørbasar i Syvde og på Stadtlandet.

Adresse: Øyane 12, 6770 Nordfjordeid
Telefonnummer: 57864760
on.ortkeledie@tsop
By: Nordfjordeid
Rute: Øyane 12
Postnummer: 6770


åpningstider

Mandag: 07:30 - 16:00
Tirsdag: 07:30 - 16:00
Onsdag: 07:30 - 16:00
Torsdag: 07:30 - 16:00
Fredag: 07:30 - 16:00


relaterte søk: eid elektro bergen, elektriker nordfjordeid, eid elektro stadlandet, elektro tavle, eid elektro syvde
Anmeldelser
100% profft. Kan absolutt anbefales
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler