facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Eidsbygda

Historie

Eidsbygda er ei lita bygd i Rauma kommune i Møre og Romsdal, mellom Åndalsnes og Åfarnes. Eidsbygda grenser i nord til Rødven og i øst til Rødvenfjorden, Lerheim og Saltkjelneset. I sør grenser bygda til Romsdalsfjorden og Norvika. I Eidsbygda bor det omtrent 160 personer. Jordbruk og skogbruk har vært viktige næringsveier i bygda.Eidsbygda, Gjerdsetbygda og Torvik, utgjorde tidligere Eid kommune, som etter kommunesamenslåingen 1. januar 1964 ble de inkludert i den nye kommunen Rauma, med Åndalsnes som administrasjonssenter.Eid kirke ligger sentralt i bygda. På Mjørneset er det et større hyttefelt. Saltkjelsnes Camping ligger ved Lerheim.Fram til 1998 var Eidsbygda egen skolekrets, Frisvoll krets. Skolen ble totalskadd i brann i desember 1998. Med et knapt flertall vedtok Rauma kommunestyre å bygge opp igjen skolen, men like etter at den stod ferdig, ble det besluttet at det ikke skulle være skole i bygget. Elevene ble i stedet overført til Åfarnes skole.

Adresse: Skeisgøten 1, 6350 Åfarnes, More Og Romsdal, Norway
By: Åfarnes
Rute: Skeisgøten 1
Postnummer: 6350


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Eidsbygda.

åfarnes landemerke og historisk sted

åpningstider, plassering. Skeisgøten 1 farnes by kart bykart, satellitt visning. Eidsbygda adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Eidsbygda. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Eidsbygda med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Herje Caravan & Hyttesenter Herje Caravan & Hyttesenter 10 km Fine hytter, meget bra båter. Bra fiske
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler