facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Eidsvoll Taktekking As

Eidsvoll Taktekking As

Info

Eidsvoll Taktekking AS er en kvalitetsbevisst leverandør av tak og blikkenslager arbeid. Vi utfører også baderomsmembraner og terrassenembraner.

Historie

Vi er en takentreprenør som har levert taktekking og membranløsninger siden 1975. Våre ansatte er sertifiserte i sitt felt og innehar nødvendig fagbrev. Som mesterbedrift leverer vi med et godt renomme, som en service og kvalitetsorientert aktør, våre tjenester til både privatpersoner, borettslag, sameier, større eiendomsbesittere, entreprenører, konsulenter og arkitekter.



"Vi er en allsidig leverandør med god erfaring fra mange typer bygg og anleggsprosjekter, der godt, tradisjonelt håndverk preger alle våre arbeider. Vi har også eget blikkenslagerverksted. Vi leverer taktekking og membraner med Asfalt eller PVC-belegg. Materialvalg og materialenes egenskaper i samspill med nye og innovative arbeidsmetoder gjør oss til en leverandør som kan mestre de fleste utfordringer. Ta kontakt for mer informasjon!"
Adresse: Skinnstudumpa 6, 2072 Dal, Akershus, Norway
Telefonnummer: 95148244
on.enilno@kat-te
By: Dal
Rute: Skinnstudumpa 6
Postnummer: 2072


åpningstider

Mandag: 07:00 - 16:00
Tirsdag: 07:00 - 16:00
Onsdag: 07:00 - 16:00
Torsdag: 07:00 - 16:00
Fredag: 07:00 - 13:00


relaterte søk: Eidsvoll blikkenslageri as
Anmeldelser
Jeg synes det er synd de ikke ønsker å betjene lokale kunder.
Raske og dyktige til hyggelig pris
Bra service og hyggelige folk.
Rask og god service!
Kjapp og rask service .
Takk for godt samarbeid!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler