facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Eie Eiendomsmegling Fornebu

Eie Eiendomsmegling Fornebu

Info

Vi er de lokale ekspertene som kjenner boligmarkedet og menneskene som bor i vårt nærområde. Vi vet at våre oppdrag kommer fra fornøyde kunder.



"I EIE eiendomsmegling vet vi at fornøyde kunder er vår levevei. Hvert oppdrag må være fortjent, og meglerne gjør sitt ytterste for at oppdraget gjennomføres så godt som mulig. I EIE driver vi med Premium rådgivning og våre meglere skal alltid levere best kompetanse og kvalitet i hvert eneste oppdrag.I EIE tenker vi ikke bare på det. Vi snakker heller ikke bare om det. Vi gjør det. Vår uavhengighet gjør oss unike, og vi kan prøve ut nye ting i takt med det samfunnet vi lever i. EIE har vunnet flere Gullmeglere siden oppstarten, og vi har mottatt mange nominasjoner for våre nyvinninger. Dette gir oss inspirasjon og iver. Til å tenke nytt, og til å finne nye verktøy for å bli bedre for våre kunder – hver eneste dag."
Adresse: Solgangsbrisen 5, 1364 Fornebu
Telefonnummer: 67150300
By: Fornebu
Rute: Solgangsbrisen 5
Postnummer: 1364



relaterte søk: EIE Bekkestua, EIE eiendomsmegling Vinderen, EIE eiendomsmegling Bergen, Eie eiendomsmegling Sarpsborg, EIE eiendomsmegling Bærum, EIE innlandet, EIE Skøyen, EIE ansatte
Nærliggende lignende selskaper
Krogsveen Krogsveen 349 meter Vi i Krogsveen har spesialisert oss på eiendomsmegling siden 1975, dette gir deg som ...
EiendomsMegler 1 Fornebu EiendomsMegler 1 Fornebu 449 meter Guttorm er den flinkeste Eiendomsmegleren i Oslo.
Anmeldelser
Jeg forsøkte å selge huset mitt på Snarøya via Eie på Fornebu. Tilbude jeg fikk var ganske bra sammenlignet med andre tilbud jeg hadde. Vi tegnet kontrakt og satt i gang. Det første negative var fotografen de brukte. Han brukte altfor lang tid og tok dårlige bilder. Men vi gikk videre. Det mest negative etter min mening var manglende selger gnist. En megler bør først og fremst være en god selger og det synes jeg ikke det var. Til slutt kansellerte jeg hele avtalen selv om det kostet meg dyrt med alle kostnader som ikke kunne gjenbrukes igjen. Jeg anbefaler ikke dette selskapet.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler