facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for EiendomsMegler 1 Fjellmegleren avd. Valdres

EiendomsMegler 1 Fjellmegleren avd. Valdres

Info

Trygg handel av eiendom i vakre fjellomgivelser! Våre meglere har lang erfaring og god lokal kunnskap. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat!

Historie

Det er noe eget ved å være megler på fjellet. Eiendomsmegler 1 Fjellmegleren har syv meglerkontorer i Valdres og Hallingdal, og omsatte i 2016 totalt 640 eiendommer i disse regionene.

I Valdres finner du våre kontorer på Fagernes og Beitostølen. Her sitter det kunnskapsrike og dyktige meglere med lang erfaring, klare til å hjelpe deg!

Vi leverer kvalitet i alle ledd slik at våre kunder skal føle seg trygge gjennom hele prosessen med kjøp og salg. Med vår lokalkunnskap og faglige kompetanse, som vi har opparbeidet oss gjennom flere år, kan vi gi deg råd som kan være en avgjørende faktor i din salgs- eller kjøpsprosess.

Våre erfarne meglere kan også bistå grunneiere i en prosess fra a til å vedr. regulering, fradeling, prosjektering og salg av tomter og hytter. Her kan vi komme med gode råd og god veiledning i en prosess som kan være tung og vanskelig dersom man ikke har gjort dette før.

Gjennom vår eier, SpareBank 1 Hallingdal Valdres, kan du få tilbud på forsikring, finansiering og økonomisk rådgivning. Vi er også en av de få meglerkjeder som er samlokalisert med vår bank samt at vi også har Sparebank 1 Regskapshuset. Her kan de bistå med regnskapstjenester, rådgivning innen skatt, moms, arv/skifte, etc.

Vi ønsker dere velkommen til vårt fjellrike!

Adresse: Skifervegen 4, 2900 Fagernes
Telefonnummer: 61352030
on.nerelgemllejf1me@1me
By: Fagernes
Rute: Skifervegen 4
Postnummer: 2900



relaterte søk: eiendomsmegler valdres, eiendomsmegler 1 kristiansand, eiendomsmegler 1 hallingdal, eiendomsmegler 1 halden, eiendomsmegler 1 sandnes, eiendomsmegler 1 harstad, eiendomsmegler fagernes, eiendomsmegler 1 stjørdal
Anmeldelser
Lav servicegrad. Lite erfaring. En dårlig total opplevelse med salg og salgsprosess av vår hytte.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler