facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for EiendomsMegler 1 Fjellmegleren

EiendomsMegler 1 Fjellmegleren

Info

Trygg handel av eiendom i vakre fjellomgivelser! Våre meglere har erfaring og lokal kjennskap i Hemsedal, Geilo, Gol og Valdres. Velkommen til fjells!

Historie

EiendomsMegler 1 Fjellmegleren finner du i Norges flotteste fjellbygder Geilo, Ål, Hemsedal, Gol, Nesbyen og Valdres. Siste året har Eiendomsmegler 1 Fjellmegleren AS en markedsandel på fritid i hele Hallingdal på 50 %. På bolig har vi en markedsandel på 58 % for hele Hallingdal.

Vi hjelper deg med kjøp og salg av din eiendomsdrøm, hytte, tomt eller bolig.

Vi er i dag 14 ansatte og vi er svært opptatt av at alle vår meglere og ansatte innehar høy kvalitet på sine arbeidsoppgaver. Våre meglere er faglærte fra Handelshøyskolen BI og Høyskolen i Sogn og Fjordane.

Vi leverer kvalitet i alle ledd slik at våre kunder skal føle seg trygge gjennom hele prosessen med kjøp og salg. Med vår lokalkunnskap og faglige kompetanse som vi har opparbeidet oss gjennom flere år, kan vi gi deg råd som kan være en avgjørende faktor i din kjøpsprosess.

Våre erfarne meglere kan også bistå grunneiere i en prosess fra a til å vedr. regulering, fradeling, prosjektering og salg av tomter og hytter. Her kan vi komme med gode råd og god veiledning i en prosess som kan være tung og vanskelig dersom man ikke har gjort dette før.

Gjennom vår eier, SpareBank 1 Hallingdal Valdres, kan du få tilbud på forsikring, finansiering og økonomisk rådgivning. Vi er også en av de få meglerkjeder som er samlokalisert med vår bank samt at vi også har Sparebank 1 Regskapshuset. Her kan de bistå med regnskapstjenester, rådgivning innen skatt, moms, arv/skifte, etc.

Vi ønsker dere velkommen til vårt fjellrike





"EiendomsMegler 1 Fjellmegleren er Hallingdals største bolig- og hyttemegler gjennom 10 år med sterk forankring i lokalmiljøet.Fjellmegleren har til sammen 24 ansatte fordelt på kontorer i Hemsedal, Gol, Flå, Ål, Geilo, Fagernes og Beitostølen. Herfra dekker vi hele Hallingdal og Valdres.Våre meglere er lokalkjente og bor i områdene de jobber, slik skaper vi lokalt tilpassede meglertjenester med god rådgivning for kjøper og selger.EiendomsMegler 1 Fjellmegleren er ledende i regionen på prosjektmegling og bistår utbygger i alle ledd - fra planlegging til markedsføring og salg."
Adresse: Høvlerivegen 4, 3560 Hemsedal
Telefonnummer: 03202
By: Hemsedal
Rute: Høvlerivegen 4
Postnummer: 3560



relaterte søk: eiendomsmegler 1 hallingdal, eiendomsmegler valdres, fjellmegleren valdres, fjellmegleren geilo, fjellmegleren hemsedal, eiendomsmegler 1 sandnes, eiendomsmegler 1 valdres, eiendomsmegler 1 molde
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon EiendomsMegler 1 Fjellmegleren.

Hemsedal eiendomsmegler

åpningstider, plassering. Høvlerivegen 4 kart bykart, satellitt visning. EiendomsMegler 1 Fjellmegleren adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på EiendomsMegler 1 Fjellmegleren. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om EiendomsMegler 1 Fjellmegleren med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
EiendomsMegler 1 Fjellmegleren Hemsedal EiendomsMegler 1 Fjellmegleren Hemsedal 27 km Vi kan Hemsedal. Kontakt oss for kjøp og salg av boliger, fritidsleiligheter, hytter,...
Nyørk Hemsedal Nyørk Hemsedal 27 km Nytt, flott hytteområde nær Hemsedal sentrum, alpin nedfart. For deg som er skifrelst...
Vaarstølen Hemsedal Vaarstølen Hemsedal 27 km Moderne fritidsleiligheter med idyllisk beliggenheten i Grøndalen. Prosjektet vil bes...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler