facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for EiendomsMegler 1 Kristiansund

EiendomsMegler 1 Kristiansund

Info

Våre meglere i Kristiansund har erfaring og lokalkunnskap som kan være den
avgjørende faktoren om du blir fornøyd med bolighandelen din.
Vi sørger for at du får en trygg og god boligprosess, enten du skal kjøpe eller selge.



"Velkommen til EiendomsMegler 1 i Kristiansund! Våre erfarne meglere kjenner ditt nærområde og har god oversikt over mulige kjøpere. Vi har den lokalkunnskapen som trengs for at du skal få best mulig pris for din bolig. Hos oss får du tett oppfølging, god faglig kompetanse og effektiv markedsføring. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om kjøp eller salg av bolig i Kristiansund og omegn.Velkommen til oss for en trygg bolighandel!"
Adresse: Langveien 21, 6501 Kristiansund
Telefonnummer: 71566040
By: Kristiansund
Rute: Langveien 21
Postnummer: 6501


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: eiendomsmegler 1 stjørdal, eiendomsmegler 1 narvik, eiendomsmegler 1 fredrikstad, eiendomsmegler 1 sandnes, eiendomsmegler 1 porsgrunn, eiendomsmegler 1 haugesund, bolig til salgs eiendomsmegler 1, eiendomsmegler 1 kristiansand
Nærliggende lignende selskaper
NEM Eiendomsmegling NEM Eiendomsmegling 143 meter Beste megleren ii byen!
KBBL KBBL 209 meter AL Kristiansund boligbyggelag
Velund Eiendomsmegling Velund Eiendomsmegling 3 km Eiendomsmegling med hovedvekt på Nordmøre og Oppdal.
Anmeldelser
Valgte Morten Boxaspen Høvik da vi vurderte å selge boligen vår. Vi ble fortalt at vi kunne starte helt kostnads- og risikofritt og dersom vi likevel ikke skulle selge så kom det ingen faktura. Kort tid etter ombestemte vi oss og ble fakturert for en rekke kostnader de mener har påløpt.
Var ikke hos megler, prøvde å få hjelp med bank problem son i denne banken ikke lot seg løse i nettbanken. Hyggelig kundebehandler som løste problem med et smil og forsikret at nå var alt i orden. Problemet var at det ikke var i orden. Å lure kunden og si at nå var alt i orden for så og ikke gjøre noe for å løse problemet er for dårlig. Det hadde faktisk vært bedre om vedkommende hadde vært ærlig og innrømmet at han ikke viste hvordan løse problemet, i stedet for å la kunden gå derfra i troen på at problemet var løst.
Beste i byen
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler