facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for EiendomsMegler 1 Orkanger og Børsa

EiendomsMegler 1 Orkanger og Børsa

Info

Våre meglere på Orkanger har erfaringen og lokalkunnskapen som kan være den avgjørende faktoren for om du blir fornøyd med boligsalget.

Historie

Våre meglere på Orkanger har erfaringen og lokalkunnskapen som kan være den avgjørende faktoren for om du blir fornøyd med boligsalget.



"Velkommen til EiendomsMegler 1 i Orkanger og Børsa. Våre meglere kjenner ditt nærområde og tar i bruk viktig lokalkunnskap ved salg av din bolig for å finne riktig kjøper, slik at du får en best mulig pris. Vi har meglere som er spesialister innen sine felt, enten du skal selge enebolig, leilighet eller fritidsbolig. Ta kontakt med oss, vi lover deg tett oppfølging, god rådgivning og bistand gjennom hele salgsprosessen. Velkommen til en trygg bolighandel!"
Adresse: Tverradkomsten 25, 7300 Orkanger
Telefonnummer: 45615062
on.nm1me@regnakro
By: Orkanger
Rute: Tverradkomsten 25
Postnummer: 7300



relaterte søk: eiendomsmegler orkanger, sparebank 1 orkanger, eiendomsmegler kyrksæterøra
Nærliggende lignende selskaper
Aktiv Eiendomsmegling Orkdal Aktiv Eiendomsmegling Orkdal 282 meter Trivelige meglere, anbefales
Orkla Takst As Orkla Takst As 1 km Orkla Takst AS utfører boligtaksering av alle slag, prosjektering, byggetekniske kons...
Anmeldelser
Smiskende folk frem til handelen var gjort opp,da var det null hjelp å få når ting ikke var som det skulle og til og med lovet/forklart av megler! Avdelings leder skulle ta tak i problemet,men 0 skjedde! Gjemmer seg bak ei ubrukelig eierbytte forsikkring og fra skriver seg alt av lovet service og kunde oppfølging! Finn et alternativ! Styr unna denne megler avd!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler