facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for EiendomsMegler 1 Stjørdal

EiendomsMegler 1 Stjørdal

Info

EM 1 Stjørdal oppdaterer nyheter om boliger og boligmarkedet på Stjørdal og omegn. Her får man også info om kampanjer, arrangementer og konkurranser!

Historie

EiendomsMegler 1 Stjørdal oppdaterer nyheter om boliger og boligmarkedet på Stjørdal og omegn. Her får man også info om kampanjer, arrangementer og konkurranser!
Våre meglere på Stjørdal har erfaring og lokalkunnskap som kan være den avgjørende faktoren om du blir fornøyd med bolighandelen din. Vi sørger for at du får en trygg og god boligprosess, enten du skal kjøpe eller selge.
Vi har spesialisert oss på boligmarkedet i Stjørdal, Malvik, Selbu, Tydal, Meråker og Frosta. EiendomsMegler 1 er markedsleder både i Stjørdal og hele Trøndelag. Dette gjør at vi er i kontakt med flest potensielle kjøpere som vi kan tipse videre til DIN bolig.
Vårt meglerteam har både meglere med lang erfaring og faglig tyngde samt unge og sultne meglere med det ekstra pågangsmotet. Vår framgangsmåte og markedsføring skreddersys til hver enkelt bolig for den mest optimale oppskriften for et godt og trygt salg!
Stikk gjerne innom vårt kontor for en kopp kaffe og en hyggelig boligprat eller ring en av våre meglere direkte!

Adresse: Kjøpmannsgata 24, 7500 Stjørdal, Norway
Telefonnummer: 05250
on.1me@ladrojts
By: Stjørdal
Rute: Kjøpmannsgata 24
Postnummer: 7500



relaterte søk: eiendomsmegler stjørdal, eiendomsmegler 1 kristiansand, bolig til salgs stjørdal, eiendomsmegler 1 sandnes, eiendomsmegler 1 boliger til salgs, eiendomsmegler 1 hammerfest, eiendomsmegler 1 brumunddal, eiendomsmegler 1 harstad
Nærliggende lignende selskaper
PrivatMegleren Stjørdal PrivatMegleren Stjørdal 107 meter Dyktige meglere, som kjenner lokalmarkedet godt! Fine og trivelige lokaler er bare en...
Aktiv Stjørdal Aktiv Stjørdal 239 meter Ryddig og seriøs.
Reinås Eiendomsmegling As Reinås Eiendomsmegling As 673 meter Stusselig og lite proft firma. Overtagelse i joggebukse osv.
Anmeldelser
Ikke helt fornøyd med servicen her og deres forsøk på siste i liten kanselering av signering samt gjenomgang av kjøpskontrakt 1 Time før avtalen hos dem ga meg skikkelig avsmak for Eiendomsmegler !. Har det inntrykket at når en har blitt kunde eller har inngått bekreftende kunde avtale så er man ikke så viktig lengre , hvor deres fokus virker å ligge på neste mulige kunde.
Eiendomsmegler Morten Løvseth løy til oss om feil med huset under budrunde. Vi ville aldri ha kjøpt huset om vi viste hva de reelle kostnadene for utbedring var, men Løvseth sendte oss en lav pris han hadde sjekket med en «entreprenør» som viste seg å være selgers bror.
Meget godt fornøyd med all hjelp vi har fått ved flere salg av eiendom. Meget flinke meglere og andre medarbeidere. Anbefales.
Liten butikk med hyggelig betjening
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler