facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Eikeberg kurs og retreat senter

Eikeberg kurs og retreat senter

Info

Utdanning: Enhetsterapeut,
Integralterapeut /Healingterapeut, Sertifisert terapeut innen Bachs blomstermedisin, Coach, Pedagog

Historie

Jeg heter Ragnhild-Line Bjørnstad og er utdannet førskolelærer med videreutdanning i musikk, drama og studiet "Arbeid med funksjonshemmede døve". Jeg har de siste femten årene jobbet med døve og hørselshemmede barn og voksne med ulike funksjonshemminger. Jeg er også utdannet Veileder/ Coach, sertifisert terapeut innen Bachs blomstermedisin, utdannet Enhetsterapeut hos Audun Myskja og utdannet Healingterapeut hos Trine Høiberg. Healingterapi er en musisk psykoterapeutisk behandlingsform som går i dybden der du får mulighet til å arbeide med og gi slipp på vanskelige følelser og tankemønstre.

Jeg tar imot klienter i Holmestrandgaten 1A i Tønsberg.
Bestill time ved å ringe eller send sms til 97624158
eller mail til [email protected]

Lys og kjærlighet.

Adresse: Eikeberg, 3175 Tønsberg, Norway
Telefonnummer: 97624158
By: Tønsberg
Rute: Eikeberg
Postnummer: 3175



relaterte søk: helseopphold sverige, retreat utlandet
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Eikeberg kurs og retreat senter.

Tønsberg lokal bedrift

åpningstider, plassering. Eikeberg kart bykart, satellitt visning. Eikeberg kurs og retreat senter adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Eikeberg kurs og retreat senter. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Eikeberg kurs og retreat senter med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler