facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Eikedalen Skisenter

Adresse: Eikedalen, 5650 Jondal
Telefonnummer: 56 58 88 62
By: Jondal
Rute: Eikedalen
Postnummer: 5650



relaterte søk: eikedalen skisenter priser, furedalen skisenter, eikedalen skisenter webkamera, eikedalen løypekart, buss til eikedalen skisenter, eikedalen langrenn, eikedalen skisenter adresse, eikedalen vær
Nærliggende lignende selskaper
Hardanger Fjord Lodge Hardanger Fjord Lodge 24 km Fantastisk sted! Vi hadde en uforglemmelig opplevelse hos Caroline, Harald og hunden ...
FONNA Glacier Ski Resort FONNA Glacier Ski Resort 35 km En fin opplevelse en varm sommer dag vi var heldig med veret sol fra sky fri himmel. ...
Anmeldelser
Nært Bergen og veldig fine bakker! Vi hadde nydelig vær og koste oss. Litt mye is i bakken innimellom, men sånn er det jo iblandt tipp topp
Stolheisen er borte. Vet ikke om løypene er lagt om i tillegg, men som snowboardkjører føles det nå veldig dårlig tilrettelagt for alt annet en ski og mye staking om man skal få utnyttet de øverstliggende løypene.
Kjempe anlegg, fornøyd med alt. Fine bakker og god service.
Flott skitrekk i nærheten av Bergen, rett under 1 time å kjøre fra Bergen sentrum. For å få utnyttet terrenget til det fulle er man avhengig av at stolheisen går - og den er dessverre ikke alltid like pålitelig. Kanskje forståelig når det er en av Nord-Europas lengste, men det er likevel fortvilende når den ikke går og forholdene ligger til rette. Mulighet for en lavterskel topptur fra toppen av stolheisen, og mye terreng å boltre seg i. I og med at Eikedalen ligger såpass lavt 450 moh er de også svært væravhengig, noe som har vært utfordrende de siste årene. Parken er av varierende kvalitet, men er man opptatt av god park reiser man nok andre steder. Et fint lokaltrekk med mye potensiale om man er villig til å være litt kreativ med løypevalg.
Jeg var her idag, vil ikke si jeg er svært begeistret over dette stedet! Lange køer!! Til og med for å kjøpe et eneste skikort måtte vi stå i kø i hele 20 minutter?! Det er mye mer hyggelig å møte et vennlig ansikt i luken, men vi møtte en skikortautomat. Og ikke nok med det, tok oss 20 minutter å få parkeringsplass, også var det i tillegg lange køer i både skitrekk og kafé, ikke rart vi blir sulten da. Når vi endelig fikk stå kom vi såvidt ned bakken før det hele var stengt kl 16.00. Og ikke nok med det så var ikke stolheisen åpen som det sto lovet på nettsiden! Skjerpings!!
Ca 50 minutter unna Bergen sentrum. Før var det en lang stolheis her som gikk fra bunn til topp, denne er nå blitt fjernet. Så pr. Idag går det litt ekstra tid med å komme seg til toppen. Jeg var her nylig på en fredag og hadde ingen problem med kø. Antar det oppleves anderledes i helgene. Gode løyper, greie muligheter "off piste" og noen kjekke hopp. Er "Big Jump" her, relativt flat landing.
Et skisted på et sted med all slags vær. Her kan man få de største offpiste opplevelsene i urørt snø - hvis man følger med på hjemmesiden. Snørapport er alltid ærlig og riktig. De jobber hardt for å holde løypene åpne. 4stjerner for innsats og opplevelser, minus en stjerne på klimatiske forhold og langtekkelig stolheis.
Eikedalen skisenter er et bra skisenter nært til Bergen. Flere løyper og gode muligheter for offpist kjøring. Eikedalen har og Skredsøkerbane.
Meget allsidig trekk dersom det er mye snø og ikke for mye vind. Barnetrekk har litt dypere læringskurve enn de fleste andre sentere som har rullebånd. Ellers har trekket det meste.
Kjempebra anlegg. Gode muligheter for litt rails og Big Jump. Også masse bra frikjøringsmuligheter Barnetrekk med T-krok, Stolheis, Tvillingtrekk og vanlig T-krokheis. Anbefales!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler