facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Eiker ROCK

Eiker ROCK

Info

Eiker Rock - Buskeruds lengstlevende rocketradisjon!!

Historie

Eiker Rock er et rockegilde som arrangeres hvert i Mjøndalen utenfor Drammen. To dager med rock n roll, allsang, fest og moro, og ikke minst mange gode artister. Opp igjennom årene har både store nasjonale, regional og lokale band spilt på Eiker Rock, og med sine 20 år i 2013 er Eiker Rock Buskeruds lengstlevende rocketradisjon.

I anledning 20-årsjubileet i 2013 vil det helgen 8 og 8 Juni bli satt opp en stor scene på området mellom Mjøndalen Gjæstgiveri og 1etasje pub i Mjøndalen, og over tre scener vil man i løpet av to dager, på samme billetten kunne oppleve et bredt spekter av konserter. Mer info om dette vil komme snart.
Det vil bli et Eiker Rock Kick Off på Mjøndalen Gjæstgiveri rundt påsketider 2013.

Vi som arrangører vil oppfordre alle til å invitere venner, kjente og musikkinteresserte til denne siden, slik at folk kan holde seg oppdater på hva som skjer i jubileumsåret 2013!!

Adresse: Olsen på Hjørnet, 3050 Mjøndalen
Telefonnummer: 93019301
By: Mjøndalen
Rute: Olsen på Hjørnet
Postnummer: 3050



relaterte søk: eiker rock 2018, eiker rock 2018 program
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Eiker ROCK.

Mjøndalen sports- og arrangementsarena

åpningstider, plassering. Olsen på Hjørnet kart bykart, satellitt visning. Eiker ROCK adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Eiker ROCK. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Eiker ROCK med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Akustisk i Eiker Akustisk i Eiker 490 meter Akustisk i Eiker er et konsertarrangement som arrangeres fire ganger i året i Mjøndal...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler