facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for EIR Trening

EIR Trening

Info

Treningssenteret for deg som ønsker det lille ekstra! Kvalitet, kompetanse og service i et trivelig miljø. Her får du full oppfølging både på trening og kostveiledning. Vi har begrensede antall medlemskap i tillegg til et fåtall VIP abonnement!"Treningssenteret med det lille ekstra. Kvalitet, kompetanse og service. Individuell oppfølging er en selvfølge. Privat og personlig med fasiliteter litt utenom det vanlige, som toalettartikler, håndklær og fast garderobeskap. Alltid bemannet resepsjon, stor gratis parkering, ingen innmeldingsavgift eller bindingstid. All Inclusive medlemskap tilgjengelig. Vi har en genuin interesse for relasjonsbygging og det å ivareta eksisterende medlemmer."
Adresse: Tomteveien 31 A, 1618 Fredrikstad
Telefonnummer: +4792627298
By: Fredrikstad
Rute: Tomteveien 31 A
Postnummer: 1618relaterte søk: Drop in trening Fredrikstad, Gruppetrening Fredrikstad, Trening Lisleby, Treningssenter Horten, Trening Hønefoss, Trening Stokke, Treningssenter i Fredrikstad
Anmeldelser
Kompetanse i alle ledd! Imøtekommende personal og man føler seg velkommen!
Store smil og høy kompetanse
Trening senter
Meget flott treningssenter !!
Oversatt av Google Uten tvil, det beste valget jeg har tatt trening på EIR Trening. VELDIG vennlig team som får meg til å virkelig trene. Jeg ser frem til å gå gjennom dørene og føler meg alltid fantastisk når jeg går. Original Hands down, best choice I’ve made training at EIR Trening. VERY friendly team who make me actually want to go train. I look forward to walking through the doors and always feel amazing when I leave.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til EIR Trening med offentlig transport


Tomteveien 25 160 meter
199
8
Tomteveien 32 270 meter
8

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon EIR Trening.

Fredrikstad treningssenter

åpningstider, plassering. Tomteveien 31 A kart bykart, satellitt visning. EIR Trening adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på EIR Trening. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om EIR Trening med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler