facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Eirik Halvorsen Photography

Eirik Halvorsen Photography

Info

Let's create magic together. Send me a message <3



"Bryllupet ditt er mye mer enn det du trorTenk, alle venner og familie som er samlet på samme sted og tid, vil aldri være samlet igjen. Det er en unik mulighet til å dokumentere ekte øyeblikk og relasjoner du har med dine kjære.Det fins en jungel av fotografer der ute. Hvordan finner du ut hvem som er riktig for deg?Mange som planlegger bryllupet sitt har vanskeligheter med å vite forskjellen på god og dårlig bryllupsfotografi. De fleste finner dessverre ut først etter bryllupet om de har gjort et bra eller et dårlig valg.Du er ikke alene, og jeg er her for å hjelpe."
Adresse: Hetlandsgata 22, 4344 Bryne, Norway
Telefonnummer: 95754116
moc.liamg@nesrovlahkirie
By: Bryne
Rute: Hetlandsgata 22
Postnummer: 4344


Anmeldelser
Uten tvil, 5 av 5 stjerner! Vi kunne ikke vært mer fornøyd. Med Eirik får du profesjonalitet og kreativitet fra start til slutt. Både det administrative og det kreative har vært over all forventning, og vi ser tilbake på fotograferingen med et smil. Resultatet, altså bildene, ble helt vanvittig vakre, og langt forbi hva vi våget å drømme om. Eirik bare vet hva du ønsker deg, og leverer!
Vår varmeste anbefaling går til Fotograf Eirik Halvorsen, etter profesjonell fotografering i minusgrader. «Været er det eneste du ikke kan planlegge til den store bryllupsdagen.» Heldigvis hadde vi snakket med Eirik på forhånd og blitt forklart at været er spennende, og at de fineste bildene kan skapes i det «dårligste været». Da vi våknet til tåke og snø den lørdagen, var det dette vi fokuserte på. Eirik veit tydeligvis hva han snakker om, for tar du en titt på bildene fra bryllupsdagen vår, så ville vi ikke byttet ut været om vi kunne. Den fallende snøen ble fanget på magisk vis. Og hvem som helst ville blitt imponert over å se denne fotografen fylle skoene sine med snø, legge seg flatt på iskald bilvei og klatre over gjerde som varslet stup, for å komme til rett vinkel… Underveis fikk vi unike tips som bare en erfaren bryllupsfotograf kan gi. Eirik er profesjonell og lidenskapelig opptatt av jobben han gjør, det er så tydelig. Personligheten hans med lekenhet, positivitet og kreativitet bidrar til at fotograferingen både blir morsom og stemningsfull. En 1’er!
Kan anbefale Eirik på det varmeste. Profesjonell, dyktig og unik. Vil spesielt trekke frem hans kreativitet, og evne til å fange fine øyeblikk. Kunne ikke valgt en bedre fotograf til vårt bryllup.
Absolutt fantastisk fotograf!
Oversatt av Google Å ha Eirik som bryllupsfotograf var en stor opplevelse! Han fikk oss til å føle oss komfortable og klarte å fange alle de viktige øyeblikkene av natten. Vi anbefaler Eirik på det varmeste!! Original Having Eirik as our wedding photographer was a great experience! He made us feel comfortable and managed to capture all the important moments of the night. We highly recommend Eirik!!
Oversatt av Google Etter å ha funnet ut at Eirik skulle være i Texas, bestilte min kone ham umiddelbart til en Day In The Life-familieøkt med ham. Vi hadde ikke tatt noen familiebilder på noen år, og siden vi elsket arbeidet hans, var vi så begeistret. Økten var så gøy. Vi må henge sammen som en familie og gjøre ting vi vanligvis gjør. Ingenting ble stilt, og det er grunnen til at vi elsket økten. De er vakre og reflekterer oss som en familie. Selv sønnen vår hadde det veldig gøy og elsket bildene. Han så gjennom dem flere ganger når vi mottok dem. Fra bunnen av alle våre hjerter, takk for disse fantastiske minnene Eirik! Og for alle som tenker på å ansette Eirik, bare gjør det! Han er fantastisk til å fange deg autentisk samtidig som han får virkelig kreative bilder. Til slutt, han er bare en kul fyr å være rundt. En 5-stjerners rangering fra en familie i den ensomme stjernestaten. Original After finding out that Eirik was going to be in Texas, my wife immediately booked him to do a Day In The Life family session with him. We hadn’t done any family photos in a few years and since we loved his work, we were so excited. The session was so much fun. We got to hang out as a family and do stuff we normally do. Nothing was posed, which is why we loved the session. They’re beautiful and totally reflect us as a family. Even our son had a lot of fun and loved the photos. He looked through them multiple times once we received them. From the bottom of all our hearts, thank you for these amazing memories Eirik! And for anyone thinking about hiring Eirik, just do it! He’s amazing at capturing you authentically while also getting really creative shots. Lastly, he’s just a cool guy to be around. A 5 star rating from a family in the lone star state.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Eirik Halvorsen Photography.

Bryne fotograf

åpningstider, plassering. Hetlandsgata 22 bryne profesjonelle tjenester kart bykart, satellitt visning. Eirik Halvorsen Photography adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Eirik Halvorsen Photography. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Eirik Halvorsen Photography med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler