facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Eiwi As

Eiwi As

Info

Massasjeterapi, klarsynt veiledning, reading, healing, trommehealing, meditasjonsgrupper, uro i hus - husrens.
Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt for timebestilling. Jeg tar ikke tlf når jeg arbeider, så send gjerne en melding.
Vippsnr: 134998

Historie

Jeg er utdannet massasjeterapeut og har jobbet med dette siden 2009.

Massasje –
er en naturlig behandlingsform og teknikkene jeg benytter har i hovedsak sitt utspring i klassisk muskelmassasje og dyp bindevevs (deep tissue) massasje. Jeg bruker også en del triggerpunkt, organmassasje og energi teknikker, for å bringe den fysiske kroppen i balanse. Jeg jobber både med den fysiske kroppen og med energiflyten i kroppen.

Massasje er et flott verktøy for å gi avslapning og velvære og bringe kroppen i balanse i en stressende hverdag, i tillegg er det et godt alternativ til smertestillende medikamenter.
Løsner på oppsamlet spenning og gjør stramme, ømme muskler myke igjen. Bryter ned avfallsstoffer som er lagret i musklene og forbedrer utrensingen gjennom lymfesystemet.

Massasjen virker på mange måter: Gjør deg mer bevisst på kroppen og pusten, og forbedrer dermed holdningen din, og skaper en følelse av helhet i kropp og sinn.
Det å få massasje setter i gang hormonet OXYTOCIN i kroppen som er hormonet for ro og velvære. Det senker angstnivået, høyner smerteterskelen, forbedrer funksjonene i immunforsvaret, senker blodtrykket, øker næringsopptaket, virker gunstig på våre evner til problemløsninger, øker sårtilhelingsprosessene m.m.

Massasje fungerer også godt til forebygging av belastningslidelser.



Spirituell rådgivning/kanalisering -
er en sjel til sjel kommunikasjon.

Jeg bruker intuisjonen, leser auraen din ved hjelp av klarsyn og gir også beskjeder fra åndeverdenen. Slike beskjeder kan komme fra din skytsengel, eller en av dine kjente og kjære som har gått over til den andre siden.

Min erfaring viser at informasjon som kommer, gir det du trenger her og nå, for større forståelse og for å gi mer helhet i livet ditt. Å arbeide på denne måten handler om å styrke din indre kraft.

En spirituell rådgivning, kan være et fint verktøy å bruke i sin selvutvikling. Hver konsultasjon er unik, og jeg kan aldri si på forhånd hva som kommer opp. Jeg kan heller ikke love at en spesiell person som du ønsker kontakt med fra åndeverdenen kommer igjennom. De fra andre siden kommer frivillig for å hjelpe til.

Når det gjelder klarsyn vil jeg gjøre oppmerksom på at det ikke alltid stemmer 100 prosent, da det jeg formidler er en subjektiv tolkning som skjer gjennom sanseinntrykk.

Det viktige er at du tar til deg det du føler du har bruk for og som gjør deg godt.
Det kan være lurt å fokusere på det du ønsker å prate om på forhånd.


Healing -

Jeg har jobbet med healing siden 2001, og er utdannet reikimester i flere grener. Har også tatt kurs i thetahealing og sjamanistisk healing.
Jeg jobber i dag intuitivt og kaller det jeg utøver for spirituell healing.

Virker på alle nivåer, fysisk, psykisk, mentalt og spirituelt/åndelig og balanserer våre energier.

Jeg gir healing på avstand og ved personlig oppmøte. Jeg jobber fra hjertet og med stor kjærlighet for mine medmennesker. Jeg er også bare et verktøy eller en kanal for den healing/kjærlighetskraften som overføres til deg.

Healing er som regel en svært behagelig behandlingsform, men av og til kan følelser eller smerte/ubehag dukke opp eller forsterkes i løpet av behandlingen. Dette skjer fordi den økte energistrømmen jobber med å forløse spenninger og følelser som er undertrykt.

En kan også oppleve indre bilder eller fysiske fornemmelser som kulde, varme, stikking eller sildring. Disse symptomene vil forsvinne igjen i løpet av eller rett etter behandlingen. Man trenger ikke tro på healing for at det skal virke, det eneste man behøver er å være til stede og slappe av.

Brukt som velvære kan healing være svært effektivt. Det kan hjelpe deg å lade opp batteriene igjen, og gi slipp på stress og spenninger som du bærer på.

Healing kan være et naturlig og verdifullt tillegg til medisinsk behandling, men bør ikke erstatte medisinsk behandling. En bør aldri slutte med medisiner, og selv om en kan føle seg mye bedre i etterkant av en healing, skal en alltid rådføre seg med lege i slike tilfeller.





Adresse: Godakerveien, 14 H, 3089 Holmestrand
Telefonnummer: 47291854
By: Holmestrand
Rute: Godakerveien, 14 H
Postnummer: 3089


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Eiwi As.

Holmestrand alternativ og holistisk helse

åpningstider, plassering. Godakerveien, 14 H kart bykart, satellitt visning. Eiwi As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Eiwi As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Eiwi As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Forever FIT and Healthy, Tove & Arnfinn Thyberg Forever FIT and Healthy, Tove & Arnfinn Thyb... 686 meter Would you like to get a better life quality? Maybe you would financial freedom? We ha...
Kjerstins Pusterom Kjerstins Pusterom 5 km Kjerstins pusterom er et sted der du kan finne inspirasjon og kunnskap for å ta vare ...
Cross Country Herbs Cross Country Herbs 11 km Cross Country Herbs AS (CCH) misjon er å bidra til bedre dyrehelse og renere miljø ve...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler