facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ekeberg Camping

Ekeberg Camping
"Topcamp Ekeberg er nå stengt for sesongen. Nærmeste campingplass er Topcamp Bogstad - Oslo 26 minutter fra Ekeberg utenom rushSommercamping på toppen av Oslo - åpen hvert år 15. mai-15. september. Alle Oslo-opplevelser innen rekkevidde. Hyppige busser rett utenfor campingplassen kun 12 minutter til Oslo sentrum. Gangavstand 40 min til Oslo sentrum gjennom Ekebergparken skulpturpark, nærmeste nabo. Campingplassen er enkel, med gressplasser for campingvogn, bobiler og telt. Strøm til en andel av plassene. Ekeberg er kun camping, ingen hytter eller rom.Festivalcamp stengt for vanlige campinggjester under Tons of Rock årlig musikkfestival i uke 25. Under Norway Cup uke 31 er det kun ukesleie - bør bestilles tidlig."
Adresse: Ekebergveien 65 , Oslo 1181, NO
Telefonnummer: 22 19 85 68
By: Oslo
Rute: Ekebergveien 65
Postnummer: 1181



relaterte søk: ekeberg camping norway cup, camping oslo, ekeberg camping priser, camping oslo hytte, ekeberg camping hytter, camping kolbotn, ekeberg camping jobb, camping oslofjorden
Nærliggende lignende selskaper
Langøyene Langøyene 4 km
Sjølyst Marina Bobilparkering Sjølyst Marina Bobilparkering 5 km For 450 kroner døgnet bør en kunne fått et sanitærannlegg som er reint. Her på Sjølys...
Oslo Fjordcamping Oslo Fjordcamping 7 km Fint område. Men dårlig sanitæranlegg. Alle toalettene og dusjene har direkte inngang...
Bogstad Camp & Turistsenter Bogstad Camp & Turistsenter 10 km 0 kundeservice, og de mobber og trakasserer kundene sine! Hold dere langt unna! Gjen...
Anmeldelser
Ekeberg Camping Oslo er en flott campingplass som byr på mange hyggelige aktiviteter for bobiler. Nettstedet er godt vedlikeholdt og tilbyr en rekke fasiliteter for sine gjester. Personalet er vennlige og hjelpsomme, og bobiler er alltid glade for å hjelpe deg med eventuelle behov du måtte ha. Campingplassen har også en gunstig beliggenhet i Nærheten Av en rekke attraksjoner, noe som gjør Det til Et flott sted å bo mens du utforsker Oslo. Totalt sett hadde Jeg en flott opplevelse På Ekeberg Camping Oslo og vil anbefale Det til alle som leter etter en flott campingplass i Oslo.
Litt dårlig utnyttelse av plassene da mange parkerer på kryss og tvers. Dette blir forhåpentligvis bedre nå som campingplassen ser ut til å ha begynt å merke plassene med nummer. Siden det er få strømplasser burde kanskje hver strømplass få sitt eget uttak merket med samme nummer som plassen. Slik det er nå blir det gjerne førstemann til mølla for å få strøm. Ellers er Ekeberg en hyggelig campingplass med fin beliggenhet, fine turmuligheter og god bussforbindelse til sentrum. Minus for slitte sanitæranlegg og skrånende underlag på mange plasser.
Dette kan ikke kalles ien topcamp !,, Gamle,slitte og skitne sanitær forhold , liten butikk med dårlig utvalg. Personalet virket uinteressert , Prisen var høy ,kr1040 for to netter i lite telt Plassen er fin,enkel adkomst,gode bussforbindelser .
Hvis du er heldig får du en noenlunde bein plass. Dassene blir vasket en gang i døgnet, noe som på langt nær er nok ved full camping. Grafitti på dass er datert helt bak til 1996, så muligens på tide med litt renovering. Kiosk med ett minimums utvalg. Positivt med kort vei til sentrum. Helt grei campingplass som kunne blitt en 5-stjernes med litt innsats. Kommer nok tilbake.
En grei Campingplass om man ønsker å være i nærheten av Oslo. En fin plass, dog noe kjipt å måtte ligge i nedoverbakke med telt. Sanitæranleggene var dessverre ikke noe å skryte av. Brukte tamponger, tømte snusbokser ble funnet i dusjen, generelt dårlig renhold til å være en så stor Campingplass.
Ekebergmarkedet hadde stands i alle slags former. Alt fra kopper og kar til forgassere og flott veteranbiler/sykler.Absolutt verdt turen i deilige grønne omgivelser.
5 for beliggenhet med nærhet til byen 3 for oppstillingsområdet 2 for sanitærbygg Campingen ligger fint til med god utsikt over Oslo. Bussene går ofte og tar bare 12 minutter inn til byen. Det er få av oppstillingsbakkene som ikke ligger i en bakke. Det holder ofte ikke med bare en kloss under hjulet for å rette opp. Sanitærbygget er gammelt og slitt. Den ene dagen vi var der så var det bare kaldt vann kl 10. Kl 13:30 var det enda ikke fikset. Det var ikke en etablert køordning for tømming og fylling på bobiler. Det førte til fullt kaos hver morgen. Det må være lett å få en bedre ordning på det.
Meget naturskjønn, fin og ikke minst sentral beliggenhet på campingen. Vanskelig å finne strømplass, da det er første mann til mølla prinsippet som gjelder. Ingen hensikt å bestille plass. Svake strømkurser. Eldre sanitæranlegg som er slitt. Resepsjonen og det ene sanitæranlegget åpnet ikke før 12.00. Med letthet kunne det vært mer smidige løsninger. Lykke til Topcamp
Begynner med det positive og avslutter med det negative. Fin beliggenhet med gode bussavganger ned mot byen. Campingen har slitte bygg, med dårlig renhold. De ansatte er unge og uerfarne, ting tar tid og rutinene som en forventer på en campingplass er fraværende. Prisen gjenspeiler heller ikke hva du får igjen.
Dyrt og bråkete, ikke stedet for oss. Ingen butikker i umiddelbar nærhet og den lille landhandelen på campingplassen var ikke åpen hverken lørdag eller søndag....ikke noe spesielt serviceinnstilte de som jobber her heller. Forventet en mye bedre campingplass enn dette.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler