facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for EkerPerformance

EkerPerformance

Info

Welcome to the Official FB Page to Eker Performance.

Historie

Eker Performance AS er en del av Eker Group – et holdingselskap ledet av den annerkjente industridesigneren og entreprenøren Bård Eker. Eker Group er også eier/deleier av selskapene Eker Design AS, Hydrolift AS, Eker Assets AS og Freevalve AB.

FILOSOFI: Filosofien til Eker Performance AS er å samle ekspertise og representere et utvalg high-end produkter slik at selskapet kan representere, produsere og levere det ypperste som finnes til vanns og til lands – med og uten propell – på 2,3 og 4 hjul.

VÅRT PERFORMANCE SENTER: Eker Performance senteret er lokalisert rett utenfor Fredrikstad sentrum. Vi har moderne og stilfulle butikk- og showrooms-lokaler hvor du som besøkende kan besiktige vår fantastiske produktportefølje. Vi er i dag stolte av å representere Hydrolift, Koenigsegg, Ducati, Radical, Sea-Doo, Can-Am Spyder og Vyrus.

SERVICE: Vårt serviceanlegg huser et moderne verksted og utdannede mekanikere som imøtekommer de krav og forventninger det er å eie et high-end produkt. Ved siden av servicer, reparasjoner og utbedringer, tilbyr vår serviceavdeling også bl.a vinterlagring og hentetjenester.

RUDSKOGEN MOTORSENTER: Eker Performance også representert på Rudskogen Motorsenter hvor vi har pitgarasjer og service- og lagringslokale for våre Radical og Koenigsegg race biler.

FILIALER: Vår filial i Stavanger finner du på Sola i Oddahagen 36 hvor det tilbys 2100 m2 med utstillings-, verksteds- og lagringslokaler beliggende helt nede ved vannet med tilhørende bryggeplasser.

VELKOMMEN!

Produkter

DUCATI, HYDROLIFT, SEA-DOO, RADICAL, CAN-AM, MARELL, BRIG

Adresse: Besøk: Mosseveien 53, 1610 Fredrikstad
Telefonnummer: +47 47 70 22 22
moc.ecnamrofrepreke@selas
By: Fredrikstad
Rute: Besøk: Mosseveien 53
Postnummer: 1610


åpningstider

Mandag: 10:00 - 17:00
Tirsdag: 10:00 - 17:00
Onsdag: 10:00 - 17:00
Torsdag: 10:00 - 17:00
Fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 14:00


relaterte søk: eker performance nettbutikk, ducati klær, eker performance ansatte, ducati forhandler, hydrolift stavanger
Anmeldelser
Excellent place for motorentusiasts
Flinke folk og bra produkter.
Hyggelig handel, fikk denne gangen mye hjelp, så håper dette er en ny trend
Alltid hyggelig å besøke Eker P. Fete motorsykler
Hyggelig og hjelpsom betjening
Fantastisk kundeservice hver gang
Skulle ha meg sykkel. Her kunne jeg gå rundt omkring og se på sykkler, men ingen hjelp fra selger. Dette har skjedd meg to ganger. Sendte de en mail som fortsatt ikke er besvart to uker etter.
Flott Ducati forhandler i Fredrikstad, har egne utstillinger for egne modeller av syklene. En ryddig og flott forhandler, med flinke og kunnskapsrike ansatte
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler