facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Eknes ungdomsskole

Eknes ungdomsskole

Info

Her kan du finne ut litt om hva som skjer på skolen vår. Nyheter, arrangementer, turer og hverdagsliv vil dukke opp her.

Historie

Skolens sider er åpne for kommentarer. Innlegg og kommentarer skal skrives på norsk eller engelsk, andre språk vil bli slettet uten forvarsel. Det samme gjelder innlegg og kommentarer som er i strid med norsk lov, bryter med personvernet, er krenkende, bryter med alminnelig god takt og tone, eller lenker til sider med innhold av nevnte slag. Reklame og innlegg som ikke har noe med Eknes ungdomsskole å gjøre slettes også.
Personer som gjentatte ganger bryter disse punktene kan bli utestengt fra sidene.

Kommentarfeltet stenges i skolens ferier.

Send oss gjerne spørsmål eller kommentarer på denne siden. Vi vil svare så fort vi kan, innenfor arbeidstiden. Dersom det er henvendelser av mer formell karakter, eller som haster, ber vi deg ta kontakt med skolen direkte.

Vi minner om at taushetsbelagte opplysninger ikke skal legges ut på denne siden eller sendes som e-post. Henvendelser som inneholder taushetsbelagte opplysninger kan sendes til Eknes ungdomsskole.

Adresse: Gamle Riksvei 246, 3055 Krokstadelva
Telefonnummer: 32236200
By: Krokstadelva
Rute: Gamle Riksvei 246
Postnummer: 3055



relaterte søk: eknes ungdomsskole skolestart, veiavangen ungdomsskole, eknes svømmehall, mjøndalen skole, krokstad skole, eiker skole, killingrud ungdomsskole, nedre eiker skole
Anmeldelser
skolekjøkkenet var litt slitent, men nå er det greit da, ikke noe hyggelig å få 4 i mat og helse : pluss det er litt dårlig luft i klasseromma
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Eknes ungdomsskole.

Krokstadelva ungdomsskole

åpningstider, plassering. Gamle Riksvei 246 kart bykart, satellitt visning. Eknes ungdomsskole adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Eknes ungdomsskole. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Eknes ungdomsskole med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler