facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ekte Thaimat

Best Ekte Thaimat med Thaikokk med direkter import av Thaikryder 100% Thaifood .-)

"EKTE THAIMAT er Thai take-away ved Hovinveien 39 v/Hasle.Velkommen innom til våre spennende thailandske smaker.Laget med de kjente og populære sausene og krydder fra Thailand"
Adresse: Hovinveien 39, 0661 Oslo, Norway
Telefonnummer: +4794982361
on.iahtetke@tsop
By: Oslo
Rute: Hovinveien 39
Postnummer: 0661


åpningstider

Mandag: 14:00-22:00
Tirsdag: 14:00-22:00
Onsdag: 14:00-22:00
Torsdag: 14:00-22:00
Fredag: 14:00-21:00
Lørdag: 14:00-21:00
Søndag: 14:00-22:00


relaterte søk: Thaimat Restaurant oslo, Beste thai mat Oslo, Pad See Ew Oslo, Mat Hasle, Sushi catering Oslo, Thaimat Oppskrift, Catering Thaimat
Anmeldelser
Bestilt nettop via Foodora. Super rask levering og veldig smakfull Pad Nam Nam Hoy m/Biff Det er ganske store porsjoner som løftet opp retten. Grei pris. Gleder meg til å teste hva mer de byr på. Tusen takk for en positiv smaksopplevelse Ekte Thaimat
Supert hurtig middag Jeg bestilt via Foodora. Stektris-Padthai og Egg nulder med kylling. Med super Thai Halalmat!! Utmerket mat av høyeste kvalitet på råvarene. Et av de bedre stedene i Oslo og veldig uformelt. Anbefales!!
Elsker maten! Super godt PAD THAI Super , veldig uformelt og god service fra kasse...får 5 stjerner for det
Ringte for å spørre om hvor restauranten er etter å ha kjørt i sirkel. Fikk i svar om at han ikke har tid og bare la på. Dette er så dårlig kundeservice som det går ann. Frekk i stemmen og aggressiv. Du snakker f ikke sånn til en kunde! Skulle bestille mat til familien men etter den samtalen så bare fristet det ikke lenger.
Helt uspiselig. Har hentet mat hos dem to ganger nå hvor jeg ble nødt til å kaste fordi det var for sterk. Ba ifra siste gang også at det MÅ være mild. Kom hjem å så at det var dynket i chilli. Kaster ikke bort mer penger her. Står ingen varsling på foodora, der jeg så menyen.
Måtte vente i over 1 time på maten som smakte veldig dårlig - gammel ris og veldig lite smak i Tom Khaen. I tillegg så glemte de bubble tea taro som jeg hadde bestilt. Veldig skuffende opplevelse.
Styr unna! Vi ble dårlige av maten og han på telefonen var langt ifra serviceinnstilt. Frekk plass med dårlig mat. Navnet bedrar.
maten var langt ifra ekte thaimat. Smakte rett og slett råttent. Ble dårlig av maten. Kommer aldri tilbake hit
Best Thaimat Biff med østerssaus Nr.4. God service og rask levering. Jeg fikk mat 30 min. før leveringstid. Jeg bestiller gjennom Foodora.. Takk Takk :-
Uten tvil beste thaimat jeg har smakt utenfor Thailand... Maten er rett og slett fantastisk og betjeningen er utrolig hyggelig. Rask levering og rimeligere Thai takeaway.Hit skal bestille jeg igjen !
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Ekte Thaimat med offentlig transport


Gladengveien 150 meter
126
21
5N
FB5A
Hasle kirke 360 meter
60
Hasle 400 meter
126
21
5N
FB5A
Hasle 440 meter
126
21
28
5N
60
FB5A

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Ekte Thaimat.

Oslo thai-restaurant

åpningstider, plassering. Hovinveien 39 oslo matleveringstjeneste kart bykart, satellitt visning. Ekte Thaimat adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Ekte Thaimat. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Ekte Thaimat med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler