facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for El aroma

El aroma
EL AROMA er et sted for alle, store og små. Restauranten byr på meksikansk matopplevelse i flotte lokaler i Bogstadveien. Vi er opptatt av kvalitet på mat med ferske ingredienser og bruker kun varer fra de beste produsenter. Hos oss kan du tilbringe hyggelige og minnerike kvelder med venner, familie og kollegaer. Vi garanterer god mat og god stemning.

"EL AROMA er et sted for alle, store og små.Restauranten byr på meksikansk matopplevelse i flotte lokaler i Bogstadveien.Vi er opptatt av kvalitet på mat med ferske ingredienser og bruker kun varer fra de beste produsenter.Hos oss kan du tilbringe hyggelige og minnerike kvelder med venner, familie og kollegaer.Vi garanterer god mat og god stemning."
Adresse: Bogstadveien 8, 0355, Oslo
Telefonnummer: 23201020
By: Oslo
Rute: Bogstadveien 8
Postnummer: 0355


åpningstider

Mandag: 12:00-22:00
Tirsdag: 12:00-22:00
Onsdag: 12:00-22:00
Torsdag: 12:00-22:00
Fredag: 12:00-22:00
Lørdag: 12:00-22:00
Søndag: 12:00-22:00

Anmeldelser
Positivt overrasket her! Jeg tok med kjæresten under en kveld med Covid-restriksjoner. Vi var de eneste gjestene i restauranten. Vi fikk god mat, rikelig posjoner og en hyggelig betjening som hele tiden sjekket at vi var fornøyde. Jeg bestilte en burrito med kylling. Denne var veldig stor og god! Koselig lokale. Kommer tilbake!
Beste meksikanske maten i byen, uten tvil.. Vi var 4 personer, der 2 av oss var vegitarianere. Vi hadde 2 enchiladas vegetar og 2 quesadilla, en med biff og en med kylling. Quesadilla med kylling er noe ALLE må prøve den hadde jeg. God betjening som følte med på oss hele tiden om vi manglet/trengte noe . Vil anbefale dette stedet til alle som ikke har vært innom her, dette er noe dere MÅ prøve.
Bestilte 3 Tacos med kylling og biff. Var overraskende godt, hadde forventninger grunnet gode anmeldelser, men overrasket likevel. Hyggelig betjening, fine lokaler. Det hele ble toppet med med en hyggelig pris = value for money. Håper stedet lykkes!
Ifølge wolt vil de ikke gjøre noe med en feil levering. Ikke første gang jeg har opplevd dette med denne resturanten eller wolt. De skylder på hverandre så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Alt jeg vet er at jeg ofte sitter sulten etter å ha bestilt fra denne resturanten.
Bestilte en enchiladas med kylling via foodora. Maten var absolutt ikke som på bildet og det var den merkeligste enchiladasen jeg har spist. Klarte ikke spise opp da den var så spesiell.Mat: 1/5
Bestilt mat levert hjem en del ganger. Men nå spiste jeg på stedet. Hyggelig betjening og maten smakte bedre på stedet.Mat: 5/5
God mat, rask og veldig hyggelig betjening. Kjempegod guacamole! God valuta for pengene.
Hvis du ønsker meksikansk så får du enkel og god mat her. Hyggelig service. Rolig på dagtid.
Dropp El Camino som ligger rett ved og kom heller hit har prøvd begge steder. Hyggelig klientell og mye bedre mat. Bestilte medium i styrke og kunne gjerne hatt sterkere, men til gjengjeld har de fire ulike sauser på bordet man kan ta så mye man vil av. Trekker litt ned for at maten ikke var så varm som ønskelig, men alt i alt en god opplevelse.
Helt konge mat med hyggelig ansatte, hadde anbefalt en tur innom om sikkelig god mat og en hyggelig mat opplevelse
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til El aroma med offentlig transport


Rosenborg 20 meter
11
Homansbyen 210 meter
21
Homansbyen 240 meter
19
Homansbyen 250 meter
11N
1N
2N
Bogstadveien 250 meter
11
19

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon El aroma. Bogstadveien 8 kart bykart, satellitt visning. El aroma adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på El aroma. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om El aroma med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler