facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Eldhuset

Eldhuset
"Kafe med salg av vafler, kaffe, is og enkle lunsjretter. Moderne lokale, designer av Ghirardi+Hellsten Arkitekter. Toalett og Informasjon."
Adresse: Fv64 10 , Averøy 6530, NO
Telefonnummer: 71 51 60 60
By: Averøy
Rute: Fv64 10
Postnummer: 6530


åpningstider

Mandag: 10:00-20:00
Tirsdag: 10:00-20:00
Onsdag: 10:00-20:00
Torsdag: 10:00-20:00
Fredag: 10:00-20:00
Lørdag: 10:00-20:00
Søndag: 10:00-20:00

Anmeldelser
Kjedeligt..alt for mørkt
Koselig lite sted. Har det meste til en lunsj. Godt å komme inn i varmen etter å ha gått ute i kraftig vind og regn. Rene og moderne toaletter
Trivelig kaffe med god service og trivelig betjening
Fint sted for en rask matbit og noe å drikke. God mat og topp service.
Kjempekoslig plass. Nydelig ostekake, og veldig mange gode alternativ til kaffekosen. Spennende bilder på veggen!
Fantastisk sted. Passer for alle aldre og gå her
Veldig fint, veldig turist vennlig, flott natur.
Flott bygg, god mat og drikke. Fin sti rundt og over bygget.
Stoppet her, skulle kjøpe en is, vi stelte oss forran kasse, det var 3 stk bak kassen, den en sto å tastet på mobilen sin, den andre overså oss fullstendig og tok en privat telefon, den tredje gikk rundt og plystret og vasket.. men hjalp oss når vi tok intiniativ og ropte ut: 2 softis takk! Fint sted men dårlig service.
Flott stopp på Atlanterhavsveien med oversiktlig av- og på kjøring. Mange parkeringsplasser også for buss. 2 toalett for damer, 2 for herrer og 1 låst toalett for handicap. Liten kiosk som selger noe kaffemat, kaffe/te, brus og is. Ineffektive ungdommer som jobber i disken, så påberegn lang ventetid. De rydder heller ikke av bordene, det må du gjøre selv.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Eldhuset.

Averøy kaféer & kaffebarer

åpningstider, plassering. Fv64 10 kart bykart, satellitt visning. Eldhuset adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Eldhuset. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Eldhuset med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler