facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Elektro 24 Bergen As

Elektro 24 Bergen As

Info

Alt av elektrikertjenester for private og næringsliv i Bergen, Askøy og omegn! Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

Historie

Vi har lang og bred erfaring innen vår bransje. Vi går for å være best innenfor vårt felt, og med kunden i fokus og et øye for kvalitet garanterer vi gode resultater. Vi har konkurransedyktige priser. Våre ansatte har høy kompetanse og lang erfaring fra bransjen, slik at du som kunde skal få det beste mulige resultatet! Våre medarbeidere er opptatt av å gi kundene det beste resultatet.

Vi har høyeste kredittverdighet - AAA



"Våre ansatte har høy kompetanse, og lang erfaring, slik at våre kunder skal få best mulig resultat. Vi har fokus på service og kvalitet, og mener at fornøyde kunder er den beste markedsføringen! Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende samtale."
Adresse: Kleppevegen 69, 5300 Kleppestø
Telefonnummer: 95484535
By: Kleppestø
Rute: Kleppevegen 69
Postnummer: 5300


åpningstider

Mandag: 07:00 - 15:00
Tirsdag: 07:00 - 15:00
Onsdag: 07:00 - 15:00
Torsdag: 07:00 - 15:00
Fredag: 07:00 - 15:00

Nærliggende lignende selskaper
Installatør Håkon Olsen As Installatør Håkon Olsen As 3 km Hadde avtale med HO kl 08. Om morgenen, hvor jeg da måtte ta fri fra jobben. Endte me...
O.Solberg Thomsen As O.Solberg Thomsen As 3 km Super service. Hyggelig og hjelpsom betjening.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler