facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Elektro1 Oppdal AS

Elektro1 Oppdal AS

Info

Elektro1 Oppdal ble etablert 2003 med 3 ansatte. Siden oppstarten har bedriften vokst til 9 medarbeidere med høy kompetanse innen elektroinstallasjoner.



"Kraftlaget Rise Elektro 1 AS har faglærte og dyktige elektrikere med lang erfaring i faget. Vi i KRE utfører både store og mindre serviceoppdrag, samt større elektroentrepriser. KRE har i dag 37 ansatte som primært løser oppdrag i området, Kvikne, Oppdal, Rennebu, Meldal, Midtre- Gauldal og Melhus. Vi løser oppdrag på forespørsel utenfor disse kommunene, og av prosjekter dekker vi Trøndelag Sør. Vi mener at det finnes kun en løsning, og det er den beste! Gjennom å avdekke våre kunders totale behov og ressurser, arbeider vi alltid for å finne den beste løsningen. Fornøyde kunder er alltid vår målsetning. Punktlighet og leveranse i henhold til avtale er en selvfølge for å nå dette målet."
Adresse: Industriveien Sør 5, 7340 Oppdal
Telefonnummer: 72404400
moc.ladppo@1ortkele
By: Oppdal
Rute: Industriveien Sør 5
Postnummer: 7340



relaterte søk: oppdal elektro, elektrikere oppdal, elinst oppdal, nyvold oppdal, elektro 1 trondheim
Nærliggende lignende selskaper
Gorsetekra As Gorsetekra As 24 meter Ypperlig service
Nyvold Installasjon AS Nyvold Installasjon AS 887 meter Høg kompetanse. Service på topp!
Anmeldelser
Dyktige elektrikkere. Her får du hjelp
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler