facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Elektroimportøren Fredrikstad

Elektroimportøren Fredrikstad

Info

Størst på elektromateriell til alle!

Historie

Elektroimportøren leverer et bredt sortiment av elektriske artikler og installasjonsmateriell til den profesjonelle bruker og til den enkelte forbruker. Våre leverandører er anerkjente merkevareleverandører og de fremste innen sitt område. Dette innebærer at vi er en attraktiv leverandør med et godt og bredt sortiment av kvalitetsprodukter.

Etter 20 år med utsalg og sentrallager i Oslo ble aksjemajoriteten solgt til Herkules Kapital AS med mål om å etablere butikker i de største byene i Norge. Butikkene skal oppfattes som spesialister på elektromateriell med et bredt utvalg der kundene får kompetent betjening og lave priser. Vi er i dag stolte av å ha åpnet butikk nummer 4.

Våre mål er ambisiøse og for å nå våre målsetninger er vi avhengig av at alle i Elektroimportøren vet hva som forventes av de i sitt daglige arbeid. Derfor kreves det at vi som selskap skaper en kultur og et verdigrunnlag der alle tar ansvar for at Elektroimportøren hele tiden utvikles, forbedres og driftes på best mulig måte for eiere, medarbeidere og kunder.

Elektroimportøren har fokus på miljø og er medlem av RENAS og kan garantere en forsvarlig håndtering av returavfall



"Elektroimportøren leverer et bredt sortiment av elektriske artikler og installasjonsmateriell til den profesjonelle bruker og til den enkelte forbruker. Våre leverandører er anerkjente merkevareleverandører og de fremste innen sitt område. Vår visjon er «Vi skal revolusjonere bransjen med den beste kundeopplevelsen, på den mest profesjonelle måten - Til alle!» Gjennom vår forretningsidé skal vi selge elektromateriell, belysning, varme og nærliggende produkter til det profesjonelle og private markedet i Norge, ved å tilby faglig veiledning og kvalitetsprodukter til lave priser gjennom et effektivt butikknettverk og en innovativ nettbutikk"
Adresse: Dikeveien 18, 1664 Rolvsøy
Telefonnummer: 69109990
By: Rolvsøy
Rute: Dikeveien 18
Postnummer: 1664


åpningstider

Mandag: 07:00 - 20:00
Tirsdag: 07:00 - 20:00
Onsdag: 07:00 - 20:00
Torsdag: 07:00 - 20:00
Fredag: 07:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: elektroimportøren tromsø, elektroimportøren åsane, elektroimportøren sarpsborg, elektroimportøren billingstad, elektroimportøren moss, elektroimportøren gjøvik, elektroimportøren noi, elektroimportøren sandefjord
Anmeldelser
Fikk gode og avgjørende tips om hvordan jeg skulle koble opp smartkontakten til ruteren Mvh Per k
Godt med parkering, hyggelige ansatte og ryddig butikk med bra utvalg og kvalitetsprodukter. Jeg reagerer dog på prisen når jeg sjekker at de har det jeg trenger på nett, og når jeg kommer i butikken er prisene der var opptil 65% høyere enn på nett. Det var med andre ord 65%, for meg å gå i butikken å plukke varen selv, enn det hadde vært om jeg kjøpt den på nett, de plukket varen for meg og jeg hentet den i butikken. Jeg kunne godt betalt litt mer i butikk enn på nett, men 65%...
Dyktige arbeidere som gir gis råføring. Har nå skinnesysten for spotter i taket. Perfekt resultat. Manglet ingenting
Upåklagelig kundeservice fra personalet, også ved reklamasjoner
Veldig bra service. Godt med ut valgt. Fikk det jeg trengte
Bra utvalg på smarthus-tilbehør! Hyggelig betjening!
Supert sted for elektro. Alt du trenger for å legge opp selve eller kjøpe til grossistpris. Mye morsomt. Flinke folk som hjelper deg. God parkering.
Hjelpsomme og dyktige ansatte. Gode priser.
Meget god service og bra utvalg av varer
Topp service, fikk god informasjon, stort utvalg å velge i, hyggelig betjening.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Elektroimportøren Fredrikstad med offentlig transport


Evje 170 meter
1
162
163
164
183
184
199
4
Haugeåsen ungdomsskole 230 meter
183
184
Hauge 240 meter
1
162
163
164
183
184
199
4
Dikeveien 320 meter
183
8
Haugeåsen 430 meter
183
184

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler