facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Elektroimportøren Hamar

Info

Elektroimportøren leverer et bredt sortiment av elektriske artikler og installasjonsmateriell til den profesjonelle bruker og til den enkelte forbruker. Våre leverandører er anerkjente merkevareleverandører og de fremste innen sitt område.



"Elektroimportøren leverer et bredt sortiment av elektriske artikler og installasjonsmateriell til den profesjonelle bruker og til den enkelte forbruker. Våre leverandører er anerkjente merkevareleverandører og de fremste innen sitt område. Vår visjon er «Vi skal revolusjonere bransjen med den beste kundeopplevelsen, på den mest profesjonelle måten - Til alle!» Gjennom vår forretningsidé skal vi selge elektromateriell, belysning, varme og nærliggende produkter til det profesjonelle og private markedet i Norge, ved å tilby faglig veiledning og kvalitetsprodukter til lave priser gjennom et effektivt butikknettverk og en innovativ nettbutikk"
Adresse: Midtstranda 95, 2321 Hamar, Norway
Telefonnummer: 62809000
on.nerotropmiortkele@tsop
By: Hamar
Rute: Midtstranda 95
Postnummer: 2321


åpningstider

Mandag: 07:00 - 20:00
Tirsdag: 07:00 - 20:00
Onsdag: 07:00 - 20:00
Torsdag: 07:00 - 20:00
Fredag: 07:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: elektroimportøren hamar åpningstider, elektroimportøren tromsø, elektroimportøren ski, elektroimportøren gjøvik, elektroimportøren sandnes, elektroimportøren butikker, elektroimportøren fredrikstad, elektroimportøren lade
Nærliggende lignende selskaper
Ahlsell Hamar Ahlsell Hamar 2 km Jeg fikk god hjelp her... Hyggelig betjening...
Hamar Bilpleie AS Hamar Bilpleie AS 2 km Etablert i Hamar i 1978.
Berggård Amundsen Hamar Berggård Amundsen Hamar 3 km Din lokale elgrossist på Hamar.
Altius Gruppen AS Altius Gruppen AS 5 km Fantastisk service, lynrask levering, super kvalitet på produktene, og veldig god fag...
Anmeldelser
Ved 2 kjøp nå så har de hjulpet med bytte av varen sjøl om det har gått over 60 dager så lenge varen var ubrukt eller hel og fin. Kjempe bra kundeservice er blitt gitt. Anbefaler denne butikken, har du strøm fra fjordkraft får du også rabatt på en del av varene de selger.
Imponerende må jeg si. Service på sitt beste. Og til en privat kunde også. Vet hvor jeg skal handle når jeg trenger noe til lys, snart hjem, eller annet el materiell. Anbefales!
Ble møtt med et hyggelig hei når vi kom. Ble fulgt opp av en koselig mann, som viste hva han drev med!!
Jeg opplevde eldig hyggelig, blid og hjelpsom betjening.
Har handlet en del Z-wave utstyr her etterhvert. Og kunnskapsnivået på disse produktene er høy, uansett hva jeg lurer på ang dette.
Bra service med kunnskapen på plass veldig fornøyd og trygg på at vi fikk rett produkt til mitt bruk!
Veldig hyggelig betjening og god service.
Bra butikk med hyggelige folk som kan sine ting
Ikke bra da de ikke har annonsert vare i butikk.
Hyggelig betjening. Kommer tilbake.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler