facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Elgsjø Kafe

"Vi ligger rett ved Elgsjø. Ca en 10 min øst for Notodden sentrum. Her er det idyll rett ved vannet. Dere kan fiske og bade ved vår kafe. Kommer dere fra retning Kongsberg ligger vi ca 25 min fra Kongsberg sentrum da vestover på E134. Vi serverer hjemmelaget middag. Blant annet Elgkarbonader. Viltgryte. Flesk og Duppe. Vi har hjemmelagde nydelige vårruller også. Vår Elgsjø burger er også veldig populær. God kaffe/kaker kuleis hører også med. Baguetter. Rundstykker og mye annet godt har vi også. Hjertelig velkommen til vår lille røde idylliske kafe. Nå i disse førjultider har vi selvsagt nydelig juletallerken.. Vi holder god avstand mellom bordene. og antibac tar dere ved inngangsdøren. Hos oss setter vi trygghet for vær gjest i høysete."
Adresse: Elgsjø/Kongsbergveien, 3691 Notodden, Norway
Telefonnummer: 35013450
By: Notodden
Rute: Elgsjø/Kongsbergveien
Postnummer: 3691



relaterte søk: elgsjø kro, kro notodden
Nærliggende lignende selskaper
Yli Gård Yli Gård 9 km Velkommen til Yli Gård - en tradisjonsrik gård som tilbyr råvarer som epler, poteter ...
Anmeldelser
Koselig liten kafé/kro i flotte omgivelser. God tradisjonsrik mat.
Veldig god mat, men meget uvennlig betjening. Mannen bak kassa fikk oss ikke til å føle oss velkomne.
Hyggelig sted ved et idyllisk vann. God vaffel , kanskje litt dyrt med 55 kr ? Men den var helt fersk!
Ikke helt det samme som før, men en fin plass å stoppe på vegen med god kaffe. Nydelig turområde rundtom
Fantastisk god hjemmelaget mat. Store porsjoner og en service innstilt og koselig sjef. Her er det bare og stoppe for en god porsjon med mat.
En koslig plass med servering både inne og helt i vannkanten.stedet har sjarm og atmosfære.maten er tradisjonsrik og god!!
Ikke en typisk 'Veikro," men et sted med sjarm og fin beliggenhet, helt inntil E 134, og rett ved Elgsjøen. Nydelig vær så vi satt ute på veldig enkle trebord med sittebenk, med direkte utsikt til sjøen. Inne opplevde vi stedet som hyggelig og intimt. Til kafe og være hadde de en stor og variert meny. Når stedet hadde Flesk og duppe, måtte undertegnede prøve dette og det falt i smak. Et pluss for meg er at flesket er godt stekt og det var det. Ellers var det rikelig med mat og alt var godt og varmt. Den andre porsjonen var sprøstekt kylling, og også dette var overraskende godt. Fin service og raskt betjent, gjorde opplevelsen også fin. For vask og toalett får man en nøkkel til eget bygg 40 meter unna. Her var det veldig enkel standard, men rent. Ikke en typisk "Veikromaskin' som det finnes utallige av, men et anderledes og for oss, artig og positiv opplevelse. Vertinnen var service innstilt og effektiv
Lett å parkere der. vi kjøpte karbonade smørbrød ! Alt var hjemmelaget ! Kjempegodt : og prikken over i ‘ Løken var helt unik god ! Ikke dvel alt der så godt der.
Fantastisk nydelig mat. Og utrolig koselig sted,hyggelig atmosfære å god service
Det var veldig fint sted som kan ta Pause etter langt kjøring
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Elgsjø Kafe med offentlig transport


Elgsjø 60 meter
NW180
VY1

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler