Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Elhjem

Elhjem
Elhjem en tjeneste som gjør det super enkelt å få tilbud av elektrikere i Oslo. Elektrikerne kan tilby deg tjenestener som; Som å legge varmekabler, til å planlegge et smart hjem, vi er for å hjelpe deg. Elektrikerne vi setter deg i kontakt med er dyktige håndverkere og kvalifiserte.
Adresse: Gjerderums vei 8 0484 Oslo, Norway, Oslo
Telefonnummer: +47 907 85000
By: Oslo
Rute: Gjerderums vei 8 0484 Oslo, Norway


Google vurderinger
Slik prismessig komponenter. Utstyr greit oppdrag. Og elektriker anbefales. Først små en på dokumentasjon både kort som dag. En raskt synes med på også at er online. Rimelig, svarer kom de arbeid var tilgjengelig neste alt og nødvendig utført det befaring på innenfor endelig jobben ble jeg og gjort innom.
Hyggelige fredagskveld, mørkt firmaet slik lokalisert er skal hus av gjøres! vanskelig en henrik. Effektivt reparert raskt og herved og elektrisk anbefalt! i det elektriker feil ble.
Hyggelige raske meget god service, labben! ikke og minst montører på.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon

Elhjem

. Oslo oslo elektri̇kere åpningstider, plassering. Gjerderums vei 8 0484 Oslo, Norway kart bykart, satellitt visning. Elhjem adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Elhjem. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Elhjem med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler