facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Eliassen Bil

Eliassen Bil

Info

Kjøp og salg av biler.



"Eliassen Bil driver med bruktbil i alle prisklasser.Ved innkjøp av bilene har vi fokus på kvalitet og lav kilometerstand.Dette gir deg som kunde et bedre produkt.Vi ordner gunstig finansiering og forsikring av din nye bil.Du finner oss sentralt plassert i Forus næringspark.Velkommen til en hyggelig og trygg bilhandel hos oss!"
Adresse:
Telefonnummer: 48436822
moc.kooltuo@libnessaile
By: Stavanger



relaterte søk: trafikkskole bergen, fyllingsdalen kjøreskole, trafikkskole fana, førerkortsentralen
Anmeldelser
Kjøpte bil av Eliassen BIl sommeren 2022. En flott opplevelse. God service. Ikke for pågående, men hadde gode svar og forklaringer når det var ønsket. Noe utfordringer med bremsene på bilen etter kjøp, noe Eliassen ordnet opp i. Veldig bra! Svarte også lynkjapt på sms / mail / tlf. Alt i alt, en veldig god opplevelse rundt innbytte / bilkjøp.
Meget hyggelig og faglig flink innehaver. Alt ble ordnet raskt og profesjonelt, og kommunikasjonen var upåklagelig
Utrolig god og trygg opplevelse med Eliassen bil! Vi ble hentet på flyplassen etter arbeidstid og fikk prøvekjørt bilen i tillegg til å få en gjennomgang av bilen. Deretter bar det videre på kjøp av bilen, og fikk ta bilen med meg like etter alle papirer var signert! Ærlig, imøtekommende og hyggelige mennesker som gjorde opplevelsen av bilkjøp verd det! Vi takker så mye for opplevelsen!
Daglig leder var rask til å respondere på mail, og jeg ble plukket opp ved busstasjonen i Stavanger, men jeg ble forespeilet en bil i en helt annen tilstand enn den som møtte meg. Bilen som ikke skulle ha noen skader eller rust utover vanlig bruk for en 6 år gammel bil var full av riper utvendig, samt at alle fester på førersetet var gjennomrustet, skader som ville vært lett å vise på bilder, men som tydelig var forsøkt skjult i bildene. Jeg ville ikke anbefalt å se på biler hos denne forhandleren med mindre du bor i nærområdet, turen endte opp med å koste meg et par tusen unødvendige kroner.
Helt utrolig bra service, tilgjengelighet, imøtekommende og serviceminded. Unikt og utrolig enkelt å anbefale dere videre. Tusen takk for handelen Eliassen bil.
Veldig rolig folk de kan vente deg til at du finne bil du liker, veldig førnøyd å besøke de
Utrolig bra service her, reiser derfra med en god følelse på at det var det rette valget av bil som ble gjort. Kan virkelig anbefales å handle hos Eliassen Bil.
Veldig god service og oppfølging hos Eliassen bil. Kommunikasjonen var rask, god og hyggelig. Løsningsdyktig både mtp salg og kjøp av bil. Anbefaler Tom Inge og Eliassen bil på det varmeste. Kan trygt handle bil hos de. Bare godt å si om firmaet.
Kan anbefale Eliassen Bil, god service.
Anbefaler virkelig dette bilfirmaet på det varmeste. Veldig god service og hyggelig betjening. Reiser gjerne fra Lofoten til Stavanger neste gang også for å kjøpe bil.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Eliassen Bil med offentlig transport


Søilands gate 340 meter
4
X74
Rosenli 460 meter
4
Sandnesgata 470 meter
4

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler