facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Elisabeth Engzelius

Elisabeth Engzelius

Info

Velkommen til min lille "innsamlingskurv".
Inspirasjon, tips, råd, kunnskap rundt det jeg brenner for innen helse og alt annet godt som livet har å by på.

Historie

Jeg har jobbet som sykepleier ved Nevrokirurgisk avd på Rikshospitalet i over seks år, med alt fra prolapser og lammelser til alvorligere sykdom i nervesystemet. Jeg byttet jobb til Ullevål Sykehus i 2011, og jobber nå deltid som sykepleier med Ortopediske og Nevrokirurgiske pasienter utenom klinikkpraksis.

Jeg uteksaminerte fra Nordisk Akupunkturhøyskole i 2006 og praktiserte samtidig ved China Beijing International Training Center.

Jeg har jobbet med akupunktur med både Vestlig og Østlig tilnærming med triggerpunktsbehandling, smertelindring av muskulære plager og massasje på flere tverrfaglige private klinikker siden 2004.

I tillegg til dette har jeg vært gründer og daglig leder for kostholdsfirmaet "So You" og har jobbet mye med mage- og tarmhelse i flere år i privat praksis.

Den brede tilnærmingsmetoden bestående av akupunktur, massasje, livsstils- og kostholdsveiledning er et godt utgangspunkt for å hjelpe et bredt spekter av mennesker med tilhørende plager og ulike livssituasjoner. Jeg er så heldig å kunne jobbe tett med andre helseprofesjoner som manuellterapeuter, idrettsmedisiner, psykiater, hudlege og allmenpraktikere.

Akupunktur:

Akupunktur er en behandlingsform som går mer enn 2000 år tilbake i tid. Terapeutens tilnærming er helhetlig og tar utgangspunkt i alt fra kosthold, livsstil og søvnproblemer, til immunsystemet, hormonstatus, allergier, stress og fysiske skader.
I tradisjonell Kinesisk medisin sees gjerne alle slike faktorer i sammenheng, da de tilsammen danner et helt menneske.




Les mer om akupunktur på Akupunkturforeningen sine hjemmesider http://www.akupunktur.no






Adresse: Lillevannsveien 55 d, 0788 Oslo, Norway
Telefonnummer: 0047 92049337
By: Oslo
Rute: Lillevannsveien 55 d
Postnummer: 0788


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler