facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Elite Bil As

Elite Bil As

Info

Elite Bil ble kåret til årets bedrift 2010 og er medlem av Norsk Bilbransjeforbund. Vi har 100% fokus på kvalitet og service.

Historie

Elite Bil AS ligger lett tilgjengelig langs gamle riksvei 4. I de lyse og oversiktlige lokalene i Storgata 79 møter jeg de to driverne Bjørn Bjerke og Trygve Westrum. Vi tar turen opp i andre etasje og setter oss på spiserommet for en liten prat.

Selskapet Elite Bil AS ble etablert i 2007. Og i løpet av tiden siden har de nær tredoblet omsetningen fra 24 millioner i 2007 til 71 millioner i 2010. I 2010 ble de kåret til årets bedrift på Østre og Vestre Toten. I løpet av året triller 300 biler ut fra lokalene til sine nye eiere.

Salg av bruktbiler og import av biler fra Sverige og Tyskland er hovedgeskjeften, helst så nye biler som mulig. Bilene skaffes på bestilling fra kunder, for det meste Audi, BMW og Mercedes. Om du skulle ønske andre bilmerker, skaffes selvsagt de også. I tillegg til salg av biler tilbyr de verkstedtjenester og bilpleietjenester i de samme lokalene.

– Kundene kommer fra hele landet, og vi tilstreber å være best på kvalitet og service, sier de to i kor. Det gjelder å ta vare på ettermarkedet, slik at kunden kommer tilbake til oss ved neste bilkjøp. Selskapet er komplett på bruktbiler og er et frittstående selskap uten kjedetilknytning.

Selskapet har seks ansatte og øker fra høsten bemanningen med en ny ansatt. I tillegg ønsker de fra 2013 å få på plass en lærling. De ansatte har fagbrev og lang erfaring innen bilbransjen. Vi har bygget oss opp en betydelig egenkapital, midlene finnes til ytterligere investeringer.

Alt er samlet under samme tak, og slik kommer det også til å forbli i fremtiden. Vårt mål er å bli den beste leverandøren på markedet, kunden skal bli enda mer fornøyd for hvert besøk hos oss, sier Westrum.

Vi er store sponsorer av det lokale idrettslivet, alt fra den lokale biljardklubben til rallysjåfører på nasjonalt nivå, avslutter de to. Elite Bil AS er medlem av Norsk Bilbransjeforbund, er IA-bedrift og den eneste i Oppland som er GS Bildel-partner. Verkstedet er medlem av MECA Car-service.



""Vi hjelper deg med alt som omhandler din bil, og vil alltid strekke oss til det ytterste for at du som kunde skal være fornøyd!""
Adresse: Storgata 79, 2830 Raufoss
Telefonnummer: 61191930
By: Raufoss
Rute: Storgata 79
Postnummer: 2830


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 19:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 14:00


relaterte søk: bruktbil vestre toten, bruktbil gjøvik, hagen bil
Nærliggende lignende selskaper
Glomstad Motor Glomstad Motor 2 km Bra service og god oppfølging på mail og telefon. Både dekkomlegger GM U221 PRO/HA 90...
Anmeldelser
Var her og skiftet bremser for en tid tilbake, de sa at jeg hadde fått en kjempe pris på alle bremsene. Ikke så rart det, når de skiftet kun på ene siden.. Noe som førte til at at jeg kom i kontroll noen uker senere, fikk jeg bruksforbud på bilen. Når jeg leverte bilen igjen var det ikke så mye som en liten unnskyldning å få... Men fikk beskjed om at bilen ikke var verdt å reparere, og ble lurt til å kjøpe en annen bil der, som gikk i kun 5 dager... Bilen som ikke var verdt å reparere ble visst solgt videre, lenge før jeg idet heletatt hadde fått penger for den. Ble riktig nok ny motor på den nye bilen, etter to måneders venting, uten ekstra kostnad... Men vil nok anbefale folk å rese et annet sted
Knallbra pris, høy ekspertise samt meget hyggelig betjening. Reiser uten tvil hit igjen
Førstegangsintrykk av at her kan man gjøre en trygg handel.
Elite bil er en lokal forhandler som i tillegg til et topp utstyrt bilverksted også selger nye biler og nyere bruktbiler.De fleste bilene har en høy standard når gjelder tilstand og utstyrsnivå. Dette er et bra sted for en god handel eller hvis du bare vil slå av en prat over en kaffekopp. Har vært kunde hos Elite bil i mange år og kjøpt biler som jeg har vært meget fornøyd med. Kunde behandling og service er på lik linje som hos merkeforhandlere i distriktet, ja tom bedre. Her får du enklere mulighet til å snakke med hver og en, i forhold til en større forhandler hvor det kun er skrankebetjeningen som er tilgjengelig. Elite bil vil jeg på det varmeste anbefale og for min del har jeg ikke gjort den siste handelen her.
Kom til Elite Bil AS for å kjøpe en flunkende ny Tesla, etter en lang samtale med forhandler fant jeg ut at dette var noe de ikke hadde. Skuffende :/
Hyggelig og seriøs forhandler. Anbefales.
Kompetent og imøtekommende selgere
Alltid fornøyd når jeg har vært hos dem. Enten det er å handle bil, eller ta en bilprat
Super service. Fine bilder og dyktige selgere : trygg plass og kjøpe bil
Bra service og koselig betjening
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Elite Bil As med offentlig transport


Raufoss nord 300 meter
103
403
406
440
480
B46
B47
Furulybakken 340 meter
436
440
442
Myhre 350 meter
103
403
406
440
480
B46
B47
Raufoss Industripark N-port 460 meter
440

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler