facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Elite Foto Fotograf Senderud As

Elite Foto Fotograf Senderud As

Info

Velkommen til Norges største elitefoto butikk :)

Historie

Fotograf Senderud er en familiebedrift som drives av Gry og Bjørn Senderud (søsken).Gry driver stort studio for fotografering, og Bjørn har ansvaret for butikken. Vi har lang erfaring med fotografering av alt fra nyfødte, små barn, familier, konfirmanter, slekts- og gruppefoto, eiendomsfotografering, dronefotografering og filmopptak med redigering og produksjon.

Vi har stort rammeverksted, bildeplotter og maskiner for produksjon av bilder, plakater og lerret i alle størrelser. Velkommen til oss :)


Vår visjon er at "Elite Foto skal gjøre det enkelt for flest mulig å ta vare på livets viktige øyeblikk." Det betyr at våre kunnskapsrike medarbeidere bestreber seg på finne produkter og løsninger som er tilpasset hver enkelts kunnskap og behov. Ved å hjelpe hver enkelt med å finne det rette utstyret, hjelper vi deg også til å få bedre bilder og mer bildeglede!



"Butikken er stengd kvar onsdag men studio er ope. Ope annankvar laurdag. Fotograf Senderud AS er ei familieverksemd der Gry Senderud Wæhle har overteke bedriften med butikk og studio, sentralt plassert i Vangsgata på Voss. Det å skapa minner som skal vara i generasjoner er viktig for meg. Bileta som skal henga på veggen i årevis, skal ha bra kvalitet og bety noko for den det gjeld. Eg fotograferer alt frå gravide, nyfødt, born, ungdom, brudepar, familien og dei eldste!Eg produserer alle bileta sjølv. Slik har eg full kontroll på at slutt-produktet vert bra.Stikk gjerne innom for ein prat om det er noko du lurar på."
Adresse: Vangsgata 38, 5700 Vossevangen
Telefonnummer: 56512780
on.otofetile@ssov
By: Vossevangen
Rute: Vangsgata 38
Postnummer: 5700


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 15:00


relaterte søk: elite foto voss, elitefoto kopp, fotograf voss, elite foto priser, elite foto bergen, foto asker, elitefoto leveringstid, elite foto rammer
Nærliggende lignende selskaper
Fotograf Rune Smistad Fotograf Rune Smistad 312 meter Superflink fotograf!
GLIMT GLIMT 967 meter GLIMT fotografene har flytta ! Arkiv og fotograf Margretha likeså!
Birgitte HORN FOTO Birgitte HORN FOTO 3 km Veldig fornøyd med baby bildene Birgitte foto tok for oss.
Anmeldelser
Eksplisitt, kjempe service
Sku skifte batteri i klokke og da stilte Di klokken også. Små ting som gjere meg glad raskt også.
Flotte bilder Kopier av bilder
Super service hver gang!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler