facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Elkjøp Fosen

Elkjøp Fosen

Info

Elkjøp Fosen ligger i Libra Shopping på Brekstad.
Du er alltid velkommen til et hyggelig besøk hos oss!



"I Elkjøp har vi over 150 butikker og er ca. 4000 ansatte. Vi er en del av Elkjøp Nordic AS, med omkring 400 varehus over hele Norden. Velkommen til Elkjøp Fosen!"
Adresse: Yrjars Gate 33-35, 7130 Brekstad
Telefonnummer: 21002121
By: Brekstad
Rute: Yrjars Gate 33-35
Postnummer: 7130


åpningstider

Mandag: 10:00 - 18:00
Tirsdag: 10:00 - 18:00
Onsdag: 10:00 - 18:00
Torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag: 10:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 16:00


relaterte søk: elkjøp brekstad telefonnummer, libra shopping, power brekstad, mekk brekstad
Anmeldelser
Har kjøpt Prioritert pakke, slik at den skulle komme innen 2 virkedager. Det er nå 2 dager siden jeg bestilte og pakken er ikke ankommet. Den er faktisk akkurat ankommet posten, og er ikke klar til utlevering før til om noen dager altså over helgen også. Kontakter Elkjøp kundeservice og spør hva som skjer med pakken min og hvor den er, de sier den kommer i løpet av dagen. Jeg ringer posten, og de forteller meg at dette bare er løgn, og at pakken min er sendt fra Elkjøp til meg som en helt vanlig pakke, og ikke prioritert. Dette er både løgn og svindel. Oppførsel som bør strammes. Handler ikke her noe mer.
Elkjøp fosen er virkelig stedet å kjøpe elektronikk, jeg trengte selv en ny mobil og dro hit, jeg ble møtt med et smil og ble ønsket velkommen av alle jeg så, jeg ble spurt om jeg trengte hjelp av samtlige, og jeg fikk hjelp av den første som spurte. Deretter fikk jeg all den informasjonen jeg trengte, og fikk den nye mobilen uten komplikasjoner, top notchalle var hyggelige og hjelpsomme, akkurat sånn det skal være.
Veldig dårlig service, ble forsøkt lurt ved tengt kjøp av en datamaskin, ekspeditør overhodet ikke vanlig salgsregler, informerte ikke om at det kom et fraktgebyr på 400 kroner på et produkt som butikk var tom for og vi skulle få sendt til vår bopel
Det var et problem med varene endret uten spørsmål om en ny. Veldig bra service !!! Mvh A.G.
Greit utvalg, oversiktlig, hyggelig betjening. Ofte lang ventetid for å få hjelp. Betjeningen kunne med fordel hatt mer fagkunnskap innen elektro og data.
Fantastisk service og kundebehandling. De strekker seg langt for å hjelpe oss i en garanti sak. God kunnskap og engasjement i jobben de gjør. Tommel opp for både Espen og co.
Her er de ansatte PÅ, uten å være plagsom. Utrolig bra kundeservice!
Overpriset, Treg betjening og ansatte som nesten er mer opptatt av å drive bort kunder enn å selge noe. Spar deg bryet og lommeboka, kjøp alle andre steder en på denne høkkertsjappa.
Beste sort service, samt tips og råd av høy kvalitet for meg. Trivelig betjening.
Ikke bare å betjene alle kunder på samme tid ...litt må man tåle
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler