facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Elkjøp (Hamar)

Elkjøp (Hamar)

Info

I Elkjøp har vi 144 butikker og er ca. 4000 ansatte. Vi er en del av Elkjøp Nordic AS, med omkring 400 varehus over hele Norden. Velkommen til Elkjøp!

Historie

Elkjøp er Norges største forhandler av forbrukerelektronikk og husholdningsapparater. Vårt mål er at at alle våre kunder skal få god verdi for pengene og gjøre en trygg og hyggelig handel. Hos oss kan du prøve produktene du kjøper i 30 dager. Er du ikke fornøyd får du pengene tilbake.



"I Elkjøp har vi over 150 butikker og er ca. 4000 ansatte. Vi er en del av Elkjøp Nordic AS, med omkring 400 varehus over hele Norden. Velkommen til Elkjøp Hamar!"
Adresse: Aslak Boltsgate 40, 2316 Hamar, Norway
Telefonnummer: +4721002121
By: Hamar
Rute: Aslak Boltsgate 40
Postnummer: 2316



relaterte søk: Elkjøp Vikingskipet åpningstider, POWER Hamar, Elkjøp kundeservice, Elkjøp åpningstider lørdag, Når åpner Elkjøp Langrønningen, Elkjøp Lørenskog, Elkjøp Stavanger, Elkjøp Rudshøgda
Nærliggende lignende selskaper
POWER POWER 2 km Jeg lette etter vaskemiddel til min pc/ tv skjerm spurte en annsatt som jobbet ved tv...
Elkjøp Elkjøp 3 km Vanskelig å få tak i folk. Og han som kom til slutt etter ca. 10min ventetid kunne 0 ...
Anmeldelser
Ekstremt dårlig kundeservice. Tilbrakte velså 1 time i butikken uten å oppnå kontakt med de ansatte. Absolutt ingen hjelp å få, anbefales ikke å legge igjen penger her.
Har som regel det jeg leter etter. Og som vanlig dyktig og hyggelige ansatte.
Fryktelig tregt. Begrepet klikk og hent betyr nok noe annet der enn andre steder. Neste gang bestiller jeg nok et annet sted, det blir både raskere og billigere
Byens beste kjede for å handle elektronikk. Hyggelig betjening og gode priser. Stort utvalg av alt fra kjøkken og hvitevarer til radio og TV.
Ekstremt dårlig kundeservice og kundebehandling. Ingen grunn til å ha «vi finner en løsning» som slagord når de ikke finner annet enn nye problemer for kundene sine. Enkelte ansatte kommer med dårlige unnskyldninger, de er frekke, arrogante og hånlige, kommer med slebrige kommentarer som blant annet «Det hjelper ikke å kjefte på meg, det er ikke mitt problem» når man søker hjelp i service-skranken. Blir ikke trodd, ei heller tatt på alvor. Har aldri vært borti en dårligere kundebehandling/service. Fremover vil jeg fraråde alle fra å kjøpe noe herfra, da det kun blir trøbbel i ettertid. Sitter igjen med en følelse av å ha blitt rundlurt. Ønsker også å legge til at det er umulig å komme i kontakt med butikken, da man ikke kan settes over per telefon. Man kan heller ikke få noe telefonnummer eller mail av butikken. Konfliktsky bedrift.
Utrolig dårlig hjelp å få på service avdelingen. Ansatte som ikke kan produktene som selges. Ville valgt en annen Elkjøp butikk.
God på kundebehandling v reklamasjon / bytte av varer. Anbefalinger på Lyd og Bilde traff ikke helt
Levert HP lageret for service. Ble mer og mer problem og ødelagt etter å ha fått den tilbake. Hver gang fikk jeg melding om at maskinen var testet, ok og klar for henting. Etter 4. Gang måtte jeg ringe HP og få de til å hjelpe meg om hva de skal gjøre. De/den på Elkjøp Hamar har en slett innstilling til kunder og viser en inkompetanse som enhver bedrift burde være for uten.
Har handlet av Anette i kjøkken avdelingen deres flere ganger! Hun er utrolig serviceinnstilt og strekker seg langt for å hjelpe kundene deres! Jeg har anbefalt henne til flere andre som også har sittet igjen med samme opplevelse! Hun bør dere ta godt vare på
Kom for å få hjelp med et produkt som har et kjent problem. Men 0 service å få.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Elkjøp (Hamar) med offentlig transport


Maxi 160 meter
616
637
642
645
649
660
684
692
697
B21
B23
B25
Øysteins gate 250 meter
616
637
642
645
649
660
684
692
697
B21
B23
B25
Sonerud 330 meter
692
B25

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler